2tane büyük yere sordum almadıgarsonluk
Lise kaç?Okulun açılmasına 68 gün kaldı ve hala iş bulamadım lisede olan birisi küçük şehirde ne iş yapabilir?
2Lise kaç?
Tanıdığınız birisi varsa onun yanında işe girebilirsinzi
İstediğim parayı vermez çoğu kişi ve babam aşırı sormuyor hiçbir tanıdığınüşengeç birisi. evde yata yata bı şekil oldumTanıdığınız birisi varsa onun yanında işe girebilirsinz
Hangi şehirdesin hocam?İstediğim parayı vermez çoğu kişi ve babam aşırı üşengeç birisi evde yata yata bı şekil oldum
nakliye depo elemanı getir tarzı yerlerde depocu olarak çalış biraz yorulursun ama zevkli geçer illa vardır şehridne diye düşünüyorum garsonluk artık kalmadı akraba falan alınır genelde büyük yerlerde de ele kaşa göze konuşmaya bakıyorlar instagramda görmüşsündür garson 2 şekil yapar 2 güzel kelime eder fiyat 3 e katlanır dükkan sahipleride lokantalarda restoranlarda bu kafada artık dediğim gibi inşaatta çalışabilirsin güzelde para alırsın eğer severlerse seniİstediğim parayı vermez çoğu kişi ve babam aşırı sormuyor hiçbir tanıdığınüşengeç birisi. evde yata yata bı şekil oldum
Yaşadığım yerde getir var evet ama gidip sormak lazım reis illa alacak diye bişey yok illa tabide bide istediğim parayı vermesi önemli en az 15lazimnakliye depo elemanı getir tarzı yerlerde depocu olarak çalış biraz yorulursun ama zevkli geçer illa vardır şehridne diye düşünüyorum garsonluk artık kalmadı akraba falan alınır genelde büyük yerlerde de ele kaşa göze konuşmaya bakıyorlar instagramda görmüşsündür garson 2 şekil yapar 2 güzel kelime eder fiyat 3 e katlanır dükkan sahipleride lokantalarda restoranlarda bu kafada artık dediğim gibi inşaatta çalışabilirsin güzelde para alırsın eğer severlerse seni
.Hangi şehirdesin hocam?
Sanayide falan çalışabilirsinYaşadığım yerde getir var evet ama gidip sormak lazım reis illa alacak diye bişey yok illa tabide bide istediğim parayı vermesi önemli en az 15lazim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nevşehir
Zaten bizim işimiz galeri ve sanayi üzerine ama babam ve dedem aylık 3k veriyor sanayide bı dükkana gidersem ayıp olurSanayide falan çalışabilirsin
orası doğruda sigortasız çalışıcagın için 10 k dan başlatırlar iş veren olarak şöyle düşün herkes 2 ay girip çıkıcak eleman almak istemez kimse kusura bakmasın o yüzden zorlanıyoruz iş ararkende eleman bulurkende 2 ay takılıp gidiceğin işlere yönel en iyisi çıkarkende girerkende can sıkar depoculuk en iyisidir çalıştım zamanındaZaten bizim işimiz galeri ve sanayi üzerine ama babam ve dedem aylık 3k veriyor sanayide bı dükkana gidersem ayıp olur