❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

hocam şimdi Z11 mi Z6868 mi Z91 mi alamlıyım %60 klavye sevmiyorum Z91 ile Z11 arasındaki fark ne ?

@Sadece Ölüler Görür
Z94 ile Z11 in arasında tuş sayısı ve renk boyut farkı var. Büyük istersen z94 almalısın. Lakin sabit ışıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

crystal switch in olayı ne ?
Ses ve hissiyat farkı.

Z94 ile Z11 in arasında tuş sayısı ve renk boyut farkı var. Büyük istersen z94 almalısın. Lakin sabit ışıklı

Ses ve hissiyat farkı.
tek sıkıntılı tarafı rgb olmaması. çok kafaya takmam ama olmadığı için kafama takılır değiştiririm :ROFLMAO:

Ses ve hissiyat farkı.

haydaaa sesi çok iyiymiş red ile kıyasladığında hissiyatı nasıl olur hocam ?

dolarla papara üzerinden 325 TL'ye aldım haberiniz olsun. z11

tek sıkıntılı tarafı rgb olmaması. çok kafaya takmam ama olmadığı için kafama takılır değiştiririm :ROFLMAO:
Tek eksik rgb dediğin gibi. Fazladan 40 tane tuş koyup aynı fiyata sarmaları için rgb çıkarmak şart oluyordu rgb de olsa 22 dolar felan olurdu.

Gönderilecek diyince onaylanmış mı oluyor siparişler aliexpresste

haydaaa sesi çok iyiymiş red ile kıyasladığında hissiyatı nasıl olur hocam ?
Red e göre daha kısa yol mesafesi var ve 43gr ağırlık ile tetikleniyor. %10-15 daha hassas.

Gönderilecek diyince onaylanmış mı oluyor siparişler aliexpresste
Evet

Mor olanı aldım az sonra crystal switch i alıcam hangisini beğenirsem diğerini 600-750 den satarım herhalde.

Bildiğiniz ekranlı klavye varmı beyler ?
Küçük ekranlar o kadar işlevsel olmuyor. Pahalı klavyeler deki 4cm lik olanlar güzel duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,071
Üyeler
186,837
Son üye
sirkye
Geri