türkiye fiyatları 1küsür civarıbeyler bende aldımda %60 hiç kullanmadım beğenmezsem satılır mı türkiyede yine 350ye kâr yapma amacım yok zaten duruma göre iptal edicem.
bro vpn kullan gizli sekmeden aç bi hesap isim soyisim tc farklı olsun alırsın. işlem bittikten sonra tekrar o hesaba vpn'siz girmemeye çalış kargo çıkılana kadar.Yeni hesap işini nasıl yapıyorsunuz ben açtığımda IP adresin aynı deyip siparişlerimi iptal etmişti vpn kullansak alabilir miyiz
Gizli sekmeden bedavapasta diye 3 hesap açarak aynı bilgiler ile sipariş ettik hepsi onaylandı. Eskiden olsa adresin harflerini değiştirmek gerekiyordu.bro vpn kullan gizli sekmeden aç bi hesap isim soyisim tc farklı olsun alırsın. işlem bittikten sonra tekrar o hesaba vpn'siz girmemeye çalış kargo çıkılana kadar.
Gizli sekmeden denemelisin her şipariş te kapat tekrar aç.Konudaki link bende çalışmıyor kendim aratınca fiyat pahalı çıkıyor
bende başka modelini aldım baya ucuza geldiYeni hesapla satın alın.
E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle