Hocam bunların amacı her klavyeden 1'er tane almamızSatıcı 1 saatte kargoya verdi. İyiki z11 i geciktirdi de iptal edebildim.
Hocam bunların amacı her klavyeden 1'er tane almamızSatıcı 1 saatte kargoya verdi. İyiki z11 i geciktirdi de iptal edebildim.
Z94 den 2 tane aldımHocam bunların amacı her klavyeden 1'er tane almamız. Z11, Z94, Z686, A68'den 1'er tane almak lazım.
Hocam yön tuşlarını kullanmıyorsanız en f/p klavye Z11 kullanıyorsanız Z686 veya A68 sizin için en f/p klavye olacaktır.Z11 den daha iyi seçenek var mi fp olarak?
Z686 fp dışında 120tl fark verip fazladan 8 tuş ve rgb aydınlatma alıyorsun.Z11 den daha iyi seçenek var mi fp olarak?
Hayır satıcı daha kargolamadı demek oluyor. Kargoya verilip iptal olan fazla kargo yok. (Bi gecede yüzlerce ucuz sipariş iptal edildi o istisna)beyler ben ayni zamanda bir z11 birde z686 aldım birisi kuryeye teslim edildi diyor diğeri gonderilecek diyor acaba 1 tanesi iptal mi olacak bilginiz var mi
Z11i iptal edip onu çekeyim o zaman.Z686 fp dışında 120tl fark verip fazladan 8 tuş ve rgb aydınlatma alıyorsun.
İptal etmeden önce 2. Siparişi oluştur sonra iptal et. Bi anda klavyesiz kalırsınZ11i iptal edip onu çekeyim o zaman.
z686 da red switch tek farkı tuş sayısı ve rgbler. ayrıca 514tlye geliyor bence gereksiz. z11 337tlZ11i iptal edip onu çekeyim o zaman.
Arada 1.5 kat kadar fark var değer mi tartışılır.z686 da red switch tek farkı tuş sayısı ve rgbler. ayrıca 514tlye geliyor bence gereksiz. z11 337tl
hocam kuzenimin 1000 lira bütcesi var klavye önerir misiniz?İptal etmeden önce 2. Siparişi oluştur sonra iptal et. Bi anda klavyesiz kalırsın