❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mor veya beyaz öneririm. Diğerlerinin aydınlatması çok ucuz duruyor.
Pek bilmediğimden soruyorum , bu klavyelerde tuş takımı switch değiştirilebiliyor muyuz ?

Makro mevcut mu arkadaşlar klavyede?

Aynısı Z686 için geçerli mi
O da aynı switchi kullanıyor. Onuda değiştirebilirsiniz 3 bacaklı olsun yeterli.

Mor ışıklı mor tuşlu crystal klavye yapacağım için hepsini söküp mor klavyeye takacağım. Beyaz aydınlatmalı şeffaf Red switch isteyen olursa haber etsin o fazla kalıcak.

Önerebileceğiniz tuş takım seti varmı beyler . Ürünün resimli yorumlarına baktım millet modifiye eder gibi klavyeyi şekillendirmiş

Önerebileceğiniz tuş takım seti varmı beyler . Ürünün resimli yorumlarına baktım millet modifiye eder gibi klavyeyi şekillendirmiş
E zaten onun için alınıyor bu klavye 300 TL'ye aldığın klavyeyi özelleştirmeyeceksin de ne yapacaksın? Fantezik bir şey yapıp bu keycap takımını almayı planlıyorum ben.

E zaten onun için alınıyor bu klavye 300 TL'ye aldığın klavyeyi özelleştirmeyeceksin de ne yapacaksın?
xD doğru söylüyosun , bildigin bi set varmı

E zaten onun için alınıyor bu klavye 300 TL'ye aldığın klavyeyi özelleştirmeyeceksin de ne yapacaksın? Fantezik bir şey yapıp bu keycap takımını almayı planlıyorum ben.
ben z686 için bakıyorumda senin attıgın uyarmı buna

Satıcı 1 saatte kargoya verdi. İyiki z11 i geciktirdi de iptal edebildim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,037
Üyeler
186,831
Son üye
bahadrdemr
Geri