Bedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 164
gelişme olursa haber verirsen sevinirimben satıcıyala konuşuyorum şimdi
gelişme olursa haber verirsen sevinirimben satıcıyala konuşuyorum şimdi
satıcı bi numara verdi bunu aliexpress müşteri temsilcisine iletin dedi yardımcı olsunlar referans numarası diyegelişme olursa haber verirsen sevinirim
ben klavyeyi custom almıştım 1k ya mikde sıkıntı oldu bi onuda çözeriz yasatıcı bi numara verdi bunu aliexpress müşteri temsilcisine iletin dedi yardımcı olsunlar referans numarası diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
herkese indirrimli ürün aldırdıktan sonra 1 k kazıklanan ben hem klavye hem mikrofon
inşallahben klavyeyi custom almıştım 1k ya mikde sıkıntı oldu bi onuda çözeriz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
müşteri temsilcisi ne dedi ?
satıcıyada yazsam çokmu darlamış oluruminşallah
fifine a8 modeline benziyor ama herhangibir marka model belirtilmemiş çakma büyük ihtimalleBu ürün de aynı fiyatta hangisi iyidir?
![]()
PC Akışı Oyun için Profesyonel Stüdyo USB Mikrofon YouTube Video Şarkı Söyleme Oyun Kaydı PS4 RGB Anti-Sprey Mikrofon
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
ürünün markası felan belli değil her türlü benim atığım daha uygun ve daha güzel seninin atığın vergiyle 1 k olurBu ürün de aynı fiyatta hangisi iyidir?
![]()
PC Akışı Oyun için Profesyonel Stüdyo USB Mikrofon YouTube Video Şarkı Söyleme Oyun Kaydı PS4 RGB Anti-Sprey Mikrofon
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
herkes mi aynı durumda olur1200'a almıştık geçen gün. Hahaha bu kadar ucuza satılması çok garip.
bizde uğraşıyoruz farkı almaya1200'a almıştık geçen gün. Hahaha bu kadar ucuza satılması çok garip.