🔥İndirim 🔥FIFINE A6NEO VERGİ DAHİL 750 TL 🔥

1300'e atmıştım ben bu fiyata bedava

1300'e atmıştım ben bu fiyata bedava
Senin konunu görüp almıştım bende. Sanırım satıcılar aynı garip bir şekilde. Çünkü siz attığınızda satıcılar aynı değildi.

bende a6t modeli var çok güzel mikrofon ama uygulaması yok, discord harici uygulamalarda arkadan çok ses alıyor, ss sonar indirerek sorunu çözebilirsiniz

Senin konunu görüp almıştım bende. Sanırım satıcılar aynı garip bir şekilde. Çünkü siz attığınızda satıcılar aynı değildi.
Bilmiyorum ben 2 link eklemiştim fiyat çok yakındı ve farklı satıcılardı evet yanlış hatırlamıyorsam.

bende a6t modeli var çok güzel mikrofon ama uygulaması yok, discord harici uygulamalarda arkadan çok ses alıyor, ss sonar indirerek sorunu çözebilirsiniz
Nvidia broadcast kullanın ya da krisp

krisp ücretli broadcastte bi tık fazla ekran kartı kullanabiliyor ben voicemeeter denicem sonarda güzel sonuç veriyor
Broadcast hep açık kullanıyorum kendim. Voicemeeter de güzel ayar çekilirse dediğiniz gibi iyi olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi
İhtiyacım yoktu ama bu kadar indirimli görünce dayanamayıp geçtim siparişi hayırlısı olsun.

Ne kadar istesem de fiyat farkını size geri ödeyeceğim ancak bunu yapma seçeneğimiz yok .
@UnderGoin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,047
Son üye
asssass
Geri