Fernandotorres
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Hocam yön tuşlarının olduğu ama tam boy olmayan klavya varmı
tkl klavye diye geçiyor onlar tkl yazanlara bakHocam yön tuşlarının olduğu ama tam boy olmayan klavya varmı
TL olarak mı aldın. Mor ve siyah 480 beyaz crystal 580 idiben dün 630 a aldım![]()
z686 var hocam.Hocam yön tuşlarının olduğu ama tam boy olmayan klavya varmı
evet 630TL ye daha dün akşam aldım z11 modeli artık yapacak bişi yok .d internetten fln baya baktım fiyatına göre güzel geldi o akşam tak aldım hemen xdTL olarak mı aldın. Mor ve siyah 480 beyaz crystal 580 idi
kargoya verilmediyse iade etevet 630TL ye daha dün akşam aldım z11 modeli artık yapacak bişi yok .d internetten fln baya baktım fiyatına göre güzel geldi o akşam tak aldım hemen xd
iade etsen parası hemen iade olurmu ?kargoya verilmediyse iade et
2 kat fazla gitmiş kargolanmadıysa farklı model al.evet 630TL ye daha dün akşam aldım z11 modeli artık yapacak bişi yok .d internetten fln baya baktım fiyatına göre güzel geldi o akşam tak aldım hemen xd
Yeni kullanıcı indirimi 1 haftaya gelir o hesaba (parada öyle)iade etsen parası hemen iade olurmu ?
bide yeni kullanıcı indirimim geri gelirmi ?
öncelikle çok saol ama 1 haftaya nolur nolmaz salla gitsin .d2 kat fazla gitmiş kargolanmadıysa farklı model al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni kullanıcı indirimi 1 haftaya gelir o hesaba (parada öyle)
Dolar ile nasıl alınıyor ve bu daha önce daha ucuz fiyatları gördümübu arada ürünü dolar ile alırsanız 390 a geliyor haberiniz olsun
Adamsın aldım 541'e geliyoduBen de geçen almıştım , tam boy halini isteyenler için de
![]()
E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 Tuşlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Dolar ile nasıl alınıyor ve bu daha önce daha ucuz fiyatları gördümü