İos18 beta 2 kullananlar var mı?

SadeceBirisi.

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,840
İos18 beta 2 kullanan hocalarımın yorumunun yanında hangi cihaz kullandıklarınızda yazarsa iyi olur.

Kullanan varsa oyun modu gerçekten işe yarıyor mu?

SE 2 kullanıyorum. Oyun oynamıyorum oyun modu konusuna yorum yapamayacağım. Karşılaştığım tek bariz ihata kilit ekranından kamerayı açıp resim video çekince görüntülerken siyah ekrana düşüp kameraya geri atıyor.

Hocam sen aldin mi iphone 13 pro
Tr ip11 aldım hocam garantili olunca okulun 1. Dönem takdiri alırsam o zaman elimde kini satıp 13 alacağım olursa 13 pro ama aklım sürekli s23u ya kayıyor

Yd asla almam artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SE 2 kullanıyorum. Oyun oynamıyorum oyun modu konusuna yorum yapamayacağım. Karşılaştığım tek bariz ihata kilit ekranından kamerayı açıp resim video çekince görüntülerken siyah ekrana düşüp kameraya geri atıyor.
O zaman bende güncelleyeyim donanımımız neredeyse aynı inş bende o sorun dışında bir sorun yaşamam

Tr ip11 aldım hocam garantili olunca okulun 1. Dönem takdiri alırsam o zaman elimde kini satıp 13 alacağım olursa 13 pro ama aklım sürekli s23u ya kayıyor

Yd asla almam artık

O zaman bende güncelleyeyim donanımımız neredeyse aynı inş bende o sorun dışında bir sorun yaşamam
Yurt disi niye almiyosunuz hocam bence o yasalar gelmez gelemez de zaten çok saçma halk isyan cikarir o kadar diyeyim

O sorun bende olmadı

Beta 1'i 11 Pro'm da kullandım. Çok ısınıyor, şarjı hızlı gidiyordu. Akıcılık vs de bir problem yoktu. Bildirimler kilit ekranına düşmediğinden geri döndüm İOS 17'ye.

Beta 1'i 11 Pro'm da kullandım. Çok ısınıyor, şarjı hızlı gidiyordu. Akıcılık vs de bir problem yoktu. Bildirimler kilit ekranına düşmediğinden geri döndüm İOS 17'ye.
Her sürümde aynı terane. Ben eskiden Xiaomi Custom Rom geliştirirdim, bizim de beta sürümler hep öyle olurdu. Demek ki kararlı sürümün 2. ufak güncellemesine kadar düzene binmeyecek iOS 18.

Tamam hocam getirebilirler de ortada öyle bi söylenti yok
Bu yeni gelen vergi paketine dahil edilebilir şeyler sonuçta. Adamlar bahşişlere bile vergi kesiyorlar.

Her sürümde aynı terane. Ben eskiden Xiaomi Custom Rom geliştirirdim, bizim de beta sürümler hep öyle olurdu. Demek ki kararlı sürümün 2. ufak güncellemesine kadar düzene binmeyecek iOS 18.
Ben her zaman söyledim, 1x.3 gelmeden güncellenmez. İOS 15'den beri böyle.

Yd asla almam artık

ip 11 almasaydın keşke, bence para israfı bir telefon

ip 11 almasaydın keşke, bence para israfı bir telefon
Hocam öylede ben okulun ilk dönemi bitince telefonu satıp s23/12/13 gibi bir şey yapacağım o yüzden yoksa kamera dışı poco x6 pro çok daha iyiydi

Ben PC yanımda olmadığı için telefondan oynuyorum beta 2 ile oyun moduyla oyun bi tık daha akıcı gibi geliyor

Geri