Neler Yeni

İos18 beta 2 kullananlar var mı?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,699
İsim
uwu
İos18 beta 2 kullanan hocalarımın yorumunun yanında hangi cihaz kullandıklarınızda yazarsa iyi olur.

Kullanan varsa oyun modu gerçekten işe yarıyor mu?

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ahmet Hakan
SE 2 kullanıyorum. Oyun oynamıyorum oyun modu konusuna yorum yapamayacağım. Karşılaştığım tek bariz ihata kilit ekranından kamerayı açıp resim video çekince görüntülerken siyah ekrana düşüp kameraya geri atıyor.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,699
İsim
uwu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sen aldin mi iphone 13 pro
Tr ip11 aldım hocam garantili olunca okulun 1. Dönem takdiri alırsam o zaman elimde kini satıp 13 alacağım olursa 13 pro ama aklım sürekli s23u ya kayıyor

Yd asla almam artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

SE 2 kullanıyorum. Oyun oynamıyorum oyun modu konusuna yorum yapamayacağım. Karşılaştığım tek bariz ihata kilit ekranından kamerayı açıp resim video çekince görüntülerken siyah ekrana düşüp kameraya geri atıyor.
O zaman bende güncelleyeyim donanımımız neredeyse aynı inş bende o sorun dışında bir sorun yaşamam

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Tr ip11 aldım hocam garantili olunca okulun 1. Dönem takdiri alırsam o zaman elimde kini satıp 13 alacağım olursa 13 pro ama aklım sürekli s23u ya kayıyor

Yd asla almam artık

O zaman bende güncelleyeyim donanımımız neredeyse aynı inş bende o sorun dışında bir sorun yaşamam
Yurt disi niye almiyosunuz hocam bence o yasalar gelmez gelemez de zaten çok saçma halk isyan cikarir o kadar diyeyim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,699
İsim
uwu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sorun bende olmadı

Gird4p

80+

şahin doğan

80+ Platinum
Beta 1'i 11 Pro'm da kullandım. Çok ısınıyor, şarjı hızlı gidiyordu. Akıcılık vs de bir problem yoktu. Bildirimler kilit ekranına düşmediğinden geri döndüm İOS 17'ye.

Gird4p

80+
Beta 1'i 11 Pro'm da kullandım. Çok ısınıyor, şarjı hızlı gidiyordu. Akıcılık vs de bir problem yoktu. Bildirimler kilit ekranına düşmediğinden geri döndüm İOS 17'ye.
Her sürümde aynı terane. Ben eskiden Xiaomi Custom Rom geliştirirdim, bizim de beta sürümler hep öyle olurdu. Demek ki kararlı sürümün 2. ufak güncellemesine kadar düzene binmeyecek iOS 18.

Tamam hocam getirebilirler de ortada öyle bi söylenti yok
Bu yeni gelen vergi paketine dahil edilebilir şeyler sonuçta. Adamlar bahşişlere bile vergi kesiyorlar.

şahin doğan

80+ Platinum
Her sürümde aynı terane. Ben eskiden Xiaomi Custom Rom geliştirirdim, bizim de beta sürümler hep öyle olurdu. Demek ki kararlı sürümün 2. ufak güncellemesine kadar düzene binmeyecek iOS 18.
Ben her zaman söyledim, 1x.3 gelmeden güncellenmez. İOS 15'den beri böyle.

ConquerorXIV

80+ Gold

Yd asla almam artık

ip 11 almasaydın keşke, bence para israfı bir telefon

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,699
İsim
uwu
ip 11 almasaydın keşke, bence para israfı bir telefon
Hocam öylede ben okulun ilk dönemi bitince telefonu satıp s23/12/13 gibi bir şey yapacağım o yüzden yoksa kamera dışı poco x6 pro çok daha iyiydi

Ben PC yanımda olmadığı için telefondan oynuyorum beta 2 ile oyun moduyla oyun bi tık daha akıcı gibi geliyor

Top Bottom