emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,273
nerden bakıyoz hocamHocam detaylar kısmına bakarmısınız benim 23 haziranda aldığım bluetooth dongle hayla gelmedi.
nerden bakıyoz hocamHocam detaylar kısmına bakarmısınız benim 23 haziranda aldığım bluetooth dongle hayla gelmedi.
Bendede tr gümrüğü geçti diyoHocam o TR gümrüğü değildir Çindeki ihracat gümrüğüdür 5 günde TR ye gelip gümrükten geçmesi imkansız olay
Hocam pcdeysen siparişi takip et e tıkla benim başka 1 temmuzdaki siparişim ayrıntıları 3 4 günde TR gümrüğünden geçemeyeceği için kendin anlayabilirsin.nerden bakıyoz hocam
Dostlar üstteki yol kısmına bakıyorsanız orası doğru göstermiyor daha ürün gümrükten çıkmadan adresinize geldi diyor.Bendede tr gümrüğü geçti diyo
Dostlar üstteki yol kısmına bakıyorsanız orası doğru göstermiyor daha ürün gümrükten çıkmadan adresinize geldi diyor.
mobilden bakıyorum global express trackingle onda da türkiyeyi geçti yazıyor.Hocam pcdeysen siparişi takip et e tıkla benim başka 1 temmuzdaki siparişim ayrıntıları 3 4 günde TR gümrüğünden geçemeyeceği için kendin anlayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostlar üstteki yol kısmına bakıyorsanız orası doğru göstermiyor daha ürün gümrükten çıkmadan adresinize geldi diyor.
Hocam teslimat kodunu kopyalayıp cainiao sitesinde aratabilirmisin orada belli olur.mobilden bakıyorum global express trackingle onda da türkiyeyi geçti yazıyor.
Hocam teslimat kodunu kopyalayıp cainiao sitesinde aratabilirmisin orada belli olur.mobilden bakıyorum global express trackingle onda da türkiyeyi geçti yazıyor.
Hocam seninki şuan büyük depoya gitmiş yakında uçakla TR gümrüğüne gelir net 10 günü var ptt ile.Alıntıyı görüntüle
Böyle şuan kaç güne gelir
Hocam teslimat kodunu kopyalayıp cainiao sitesinde aratabilirmisin orada belli olur.
Hocam teslimat kodunu kopyalayıp cainiao sitesinde aratabilirmisin orada belli olur.
Hocam seninki şuan büyük depoya gitmiş yakında uçakla TR gümrüğüne gelir net 10 günü var ptt ile.
bendede aynı şuan bu sitede
Şuan benim 1 temmuzda aldığım ürün de aynı yerde yani kargolarımız büyük ihtimal aynı günlerde elimizde olur şuan uçakla veya gemi ile TR gümrüğüne gelicek beklemeye devam.bendede aynı şuan bu sitede
14-15 temmuz gibi gelsin de nerde olduğu çok umrumda değilŞuan benim 1 temmuzda aldığım ürün de aynı yerde yani kargolarımız büyük ihtimal aynı günlerde elimizde olur şuan uçakla veya gemi ile TR gümrüğüne gelicek beklemeye devam.
tam tersi olabilirmi mk61 de hotswap yazıyor digerinde yazmıyorlehimhotswap![]()
MUCAI 61-tuş USB çalışırken değiştirilebilir espor mekanik klavye oyunu kırmızı eksen LED soğuk ışık efekti kompakt ve pratik
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
alınır mı?tam tersi olabilirmi mk61 de hotswap yazıyor digerinde yazmıyor
alınır mı hocam?lehimhotswap![]()
MUCAI 61-tuş USB çalışırken değiştirilebilir espor mekanik klavye oyunu kırmızı eksen LED soğuk ışık efekti kompakt ve pratik
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Gateron yoksa hangisi var hocam switch olarak?
forum.donanimarsivi.com