Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,001
sanal kart oluşturFarklı epostayla ve farklı tc giriyorum ama kart aynı kişinin olduğu için kabul etmiyor. Nasıl yapabilirim?
sanal kart oluşturFarklı epostayla ve farklı tc giriyorum ama kart aynı kişinin olduğu için kabul etmiyor. Nasıl yapabilirim?
Kart sahibinin adı aynı olunca sıkıntı olmaz mı yinesanal kart oluştur
O kadar dikkat edileceğini sanmıyorumKart sahibinin adı aynı olunca sıkıntı olmaz mı yine
gümrükten geçti yazıyor benimişteyim takip yapamıyorum sipariş durumu güncellenen oldu mu hiç
ne zaman sipariş verdin?gümrükten geçti yazıyor benim
gümrükten geçen z11miş pardon 3 temmuz.ne zaman sipariş verdin?
anladım. ben dün aldım mucaileri hemen bir hareket olmaz diye düşünüyorum. gümrükten geçti demek türkiye gümrüğünden geçti anlamına geliyor herhalde?gümrükten geçen z11miş pardon 3 temmuz.
evet.anladım. ben dün aldım mucaileri hemen bir hareket olmaz diye düşünüyorum. gümrükten geçti demek türkiye gümrüğünden geçti anlamına geliyor herhalde?
Hocam o TR gümrüğü değildir Çindeki ihracat gümrüğüdür 5 günde TR ye gelip gümrükten geçmesi imkansız olaygümrükten geçen z11miş pardon 3 temmuz.
Hocam o TR gümrüğü değildir Çindeki ihracat gümrüğüdür 5 günde TR ye gelip gümrükten geçmesi imkansız olay
Hocam detaylar kısmına bakarmısınız benim 23 haziranda aldığım bluetooth dongle hayla gelmedi.