Sanırım zaten değilHiçbir güç beni bu klavyenin gateron switch olduğuna inandıramaz
AĞOWGLWAĞGAWGOĞWAgawg
dandik mi oluyor bu pek anlamamSanırım zaten değil
bunuda iptal ettiler 2 farklı hesaptan verdiğim siparişi iptal ettiler farklı telefondan denedim olmadı pcden farklı tarayıcı gizli sekme denedim olmadı modemi yeniden başlattım olmadı nerde hata yapıyorum acaba bilen var mı?benimkini iptal ettiler bende yeni hesap açtım bidaha sipariş verdim bakalım bunu iptal etmezler umarım
Dandik değilde ortalama,gateron en iyi switch markalarından biridandik mi oluyor bu pek anlamam
Z11.Z11mi bu mu sizce
Desteğe yazmayı deneyin, benim iptal olmadı.bunuda iptal ettiler 2 farklı hesaptan verdiğim siparişi iptal ettiler farklı telefondan denedim olmadı pcden farklı tarayıcı gizli sekme denedim olmadı modemi yeniden başlattım olmadı nerde hata yapıyorum acaba bilen var mı?
desteğe yazdım 2 hesaptanda fakat bir sonuç alamadımDesteğe yazmayı deneyin, benim iptal olmadı.
Gateron yoksa hangisi var hocam switch olarak?Çok heveslenmeyin, gateron yok. Ha, 200 tl için yine uygun. 60 civarı Switch fiyatına klavye veriyorlar sonuçta, çok örselememek lazım. Bütçe çıkıyorsa z11 falan alın.