zerolite
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,374
Hocam brown için typing diyorlar ama oyun içinde kullanır red biraz daha hassas diyebiliyorumhocam peki fps oyunları oynuyorum redmi brownmu seçmeliyim
Hocam brown için typing diyorlar ama oyun içinde kullanır red biraz daha hassas diyebiliyorumhocam peki fps oyunları oynuyorum redmi brownmu seçmeliyim
hocam bende şuan inca var d&r dan almıştım outemu brown switch ses fazla ve özellikle space tuşunda çokf fazla yay sesi varHocam brown için typing diyorlar ama oyun içinde kullanır red biraz daha hassas diyebiliyorum
Evet kablolu, inca pek iyi marka değil switch ile alakalı değildir o yay sesi hocam.hocam bende şuan inca var d&r dan almıştım outemu brown switch ses fazla ve özellikle space tuşunda çokf fazla yay sesi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide bu attığınız klavye kablolu demi hocam
ne alırsan al hotswap özelliği olan bir klavye al 2 ay sonra w a s d falan bozulunca paran boşa gidecek yoksa1000₺ bütçem var %60 klavye istiyiyorum switch sessiz olmasına gerek yok fps oyunları oynadığım için daha basım hissiyatını almak istiyorum ama blue gibide daktilo olmasın yeter
hocam son bir sorum olacaktıda bu %50 indirim ne zamana kadar bilginiz varmıBu modelin switchi bilmiyorum ama benim attığım daha kaliteli diye biliyorum, daha detaylı bilen biri aktarır belki.
aynen öyle benim attığım klavyede var bu özellik arkadaşın attığında yok sanırımne alırsan al hotswap özelliği olan bir klavye al 2 ay sonra w a s d falan bozulunca paran boşa gidecek yoksa
Hocam zaten klavyeye bakarak yazmadığını varsayıyorum bir kaç tuş yeri farklı ama sistemsel olarak bilgisayar TR-Q olarak kaldığı için siz Z yazan yere bassanız bile Y yazacak zatenhocam bu klavye uk duzeni qwertz düzeni var ben nasıl kullanıcam bunu değişik harfler falan var üstünde