1000Tlye hangi %60 klavyeyi almalıyım ?

Hocam brown için typing diyorlar ama oyun içinde kullanır red biraz daha hassas diyebiliyorum
hocam bende şuan inca var d&r dan almıştım outemu brown switch ses fazla ve özellikle space tuşunda çokf fazla yay sesi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide bu attığınız klavye kablolu demi hocam

hocam bende şuan inca var d&r dan almıştım outemu brown switch ses fazla ve özellikle space tuşunda çokf fazla yay sesi var

bide bu attığınız klavye kablolu demi hocam
Evet kablolu, inca pek iyi marka değil switch ile alakalı değildir o yay sesi hocam.

@zerolite hocam sizce bu arkadaşın attığımı yoksa sizinkimi daha iyi bi danışmak istedim size
Bu modelin switchi bilmiyorum ama benim attığım daha kaliteli diye biliyorum, daha detaylı bilen biri aktarır belki.

1000₺ bütçem var %60 klavye istiyiyorum switch sessiz olmasına gerek yok fps oyunları oynadığım için daha basım hissiyatını almak istiyorum ama blue gibide daktilo olmasın yeter
ne alırsan al hotswap özelliği olan bir klavye al 2 ay sonra w a s d falan bozulunca paran boşa gidecek yoksa

Hocam Ajazz AK680'de bakabilirsiniz gayet hoş bir modeldir.

Bu modelin switchi bilmiyorum ama benim attığım daha kaliteli diye biliyorum, daha detaylı bilen biri aktarır belki.
hocam son bir sorum olacaktıda bu %50 indirim ne zamana kadar bilginiz varmı

buldum 15 temmuza kadarmış

ne alırsan al hotswap özelliği olan bir klavye al 2 ay sonra w a s d falan bozulunca paran boşa gidecek yoksa
aynen öyle benim attığım klavyede var bu özellik arkadaşın attığında yok sanırım

aynen öyle benim attığım klavyede var bu özellik arkadaşın attığında yok sanırım
hocam bu klavye uk duzeni qwertz düzeni var ben nasıl kullanıcam bunu değişik harfler falan var üstünde

hocam bu klavye uk duzeni qwertz düzeni var ben nasıl kullanıcam bunu değişik harfler falan var üstünde
Hocam zaten klavyeye bakarak yazmadığını varsayıyorum bir kaç tuş yeri farklı ama sistemsel olarak bilgisayar TR-Q olarak kaldığı için siz Z yazan yere bassanız bile Y yazacak zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,470
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri