tkod
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
5.günde şu an hızlı geldi gerçektenbu hafta gelir herhalde, hızlı gelmiş
5.günde şu an hızlı geldi gerçektenbu hafta gelir herhalde, hızlı gelmiş
aynı durumdayim :/3 gündür uzun mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı olarak gösteriyor. Bir sıkıntı mı var acaba eski siparişlerimde en fazla 1 gün filan gösteriyordu. Bende 3 ünde sipariş ettim neden öyle oldu ki. Benim gibi olan var mı ?
Hocam z11 mi aldınız z686 mı acaba modele göre değişiyor mu diye merak ettim.aynı durumdayim :/
Sizin gelir birkaç güne o zaman.Gümrük işlemleri tamamlandı gözüküyor bende
z11 aldımHocam z11 mi aldınız z686 mı acaba modele göre değişiyor mu diye merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin gelir birkaç güne o zaman.
Modelden bağımsız o zaman. Neyse sıkıntı çıkarmasında beklerim fazladan 1 hafta.z11 aldım
3 gündür gümrümte :d5.günde şu an hızlı geldi gerçekten
ben de 5 inde aldım henüz gümrüğe bile ulaşmadı3 gündür uzun mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı olarak gösteriyor. Bir sıkıntı mı var acaba eski siparişlerimde en fazla 1 gün filan gösteriyordu. Bende 3 ünde sipariş ettim neden öyle oldu ki. Benim gibi olan var mı ?
Sizin de 1 2 güne geçmezse gümrüğe bizimki gibi olacak. Neden böyle yaptı anlamadım bende.ben de 5 inde aldım henüz gümrüğe bile ulaşmadı
yola çıkış bölgesinden ayrıldı dıyor en son, sızın hangi asamada kaldı?Sizin de 1 2 güne geçmezse gümrüğe bizimki gibi olacak. Neden böyle yaptı anlamadım bende.