Ödemezsin aldığın fiyata dahil her şeybunu alsam gelirken daha vergi ödermiyim
Kendi yaptığım siparişlere göre tahmin yürüttüm , her aktarmadan en geç 7 gün içinde elime ulaşıyordu önceden sipariş verdiklerim.Hocam ben ilk defa alışveriş yaptım da neye göre 5 gün diyorsunuz.Sitede 18 temmuz yazıyor tahmini.
hocam link var mı?Z686 fp dışında 120tl fark verip fazladan 8 tuş ve rgb aydınlatma alıyorsun.
hocam gelince paylaşır mısınız etiketlerseniz sevinirimZ94 den 2 tane aldım 1 tane mor Red 1 tane beyaz crystal aldım ikisini karıştıracağım.
Çoğu kişi tahmini teslim tarihinden daha once geldi yazmıştı, en geç o tarihmis sanırımsipariş verdim teslim 22 temmuz diyor daha önce gelme ihtimali
nakliye garantisi diye bir şey var belirlenen tarihi geçerse kupon veriyorlarmışÇoğu kişi tahmini teslim tarihinden daha once geldi yazmıştı, en geç o tarihmis sanırım
Gayet iyi, ben de dün aldım 20 temmuz diyor bakalımnakliye garantisi diye bir şey var belirlenen tarihi geçerse kupon veriyorlarmış
ben 3 ünde sipariş vermiştim türkiyede şu anGayet iyi, ben de dün aldım 20 temmuz diyor bakalım
bu hafta gelir herhalde, hızlı gelmişben 3 ünde sipariş vermiştim türkiyede şu an