Xdrive kumaş vs hawk kumaş

Babussor

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
6000

Arkadaşlar merhaba, ilk defa bir oyuncu koltuğu alcam ve kumaş olmasını istiyorum fakat xdrive ve hawk kumaşları arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz? Sizce hangisini almalıyım ?

XDrive'ın oturma kısmı daha büyük gözüküyor. Fiyat farkı çok değil, XDrive alabilirsiniz.

xdrive çok çok daha rahat bir koltuk her iki markayı denemiş biri olarak söylüyorum

xdrive al geç hocam

xdrive çok çok daha rahat bir koltuk her iki markayı denemiş biri olarak söylüyorum
XDrive'ın oturma kısmı daha büyük gözüküyor. Fiyat farkı çok değil, XDrive alabilirsiniz.
Peki sizce xdrive anka nasıl bu ikisinden daha mı iyi ?

dostum ben de toryum var memnunum. anka kullanmadığım için yorum yapamam onun hakkında.

Fab serisi almayın.

Arkadaşlar merhaba, ilk defa bir oyuncu koltuğu alcam ve kumaş olmasını istiyorum fakat xdrive ve hawk kumaşları arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz? Sizce hangisini almalıyım ?
bende xdrive 15li plus var çok memnunum hawktan eminim daha kalitelidir. ama hawkın kumaşı yaz aylarına daha uygun xdriveın farklı bir kumaşı var ama memnunum sorun yaşamıyorum oturma kısmı daha geniş xdriveın ikisi de alınabilir.

Exvega andromeda satın aldım bugun elime ulaştı eğer bütcen yetiyorsa öneririm ev arkadaşım hawk fab v4 aldı ona göre çok daha rahat ve hissiyatı çok güzel sağlam hissettiryor

Exvega andromeda satın aldım bugun elime ulaştı eğer bütcen yetiyorsa öneririm ev arkadaşım hawk fab v4 aldı ona göre çok daha rahat ve hissiyatı çok güzel sağlam hissettiryor
Önerin için teşekkür ederim ama o kadar bütçem yok maalesef

Geri