❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Benim elime ulaştı. z686 almıştım fakat beklediğimden de küçük geldi ilk defa böyle bi klavye kullanıyorum. Biraz görüntüsünün küçüklüğü rahatsız etti acaba iade etsem mi diye düşünüyorum. Aliexpressin iade sürecini bilen varmı acaba kaç gün sürüyor kolay şekilde gerçekleşiyor mu ?

Benim elime ulaştı. z686 almıştım fakat beklediğimden de küçük geldi ilk defa böyle bi klavye kullanıyorum. Biraz görüntüsünün küçüklüğü rahatsız etti acaba iade etsem mi diye düşünüyorum. Aliexpressin iade sürecini bilen varmı acaba kaç gün sürüyor kolay şekilde gerçekleşiyor mu ?
İadeyle uğraşma satmak daha hızlı sürer. Aldığın fiyata sat bence. Kaç liraya almıştın bu arada?

ver bana alam :D

İadeyle uğraşma satmak daha hızlı sürer. Aldığın fiyata sat bence. Kaç liraya almıştın bu arada?
520 TL'ye almıştım doğru diyorsunuz 1 2 gün kullanıyım alışamassam satıcam yüksek ihtimalle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 2 gün kullanıp alışmayı deneyeceğim. Alışamassam satabilirim.

bu klavyenin altına beyaz, gri, siyah renklerinden hangisi tercih edilir sizce mousepad olarak

İsteyen varsa z11 i biraz kâr ile satabilirim.
Switchlerin sesi hoşuma gitti sessiz gayet fakar yellow switch kullanmaya alıştığım için tuşlara basmak zor gibi hissettiriyor spor salonunda ağırlık yükseltmek gibi düşünün yellow cok daha rahat

İsteyen varsa z11 i biraz kâr ile satabilirim.
Switchlerin sesi hoşuma gitti sessiz gayet fakar yellow switch kullanmaya alıştığım için tuşlara basmak zor gibi hissettiriyor spor salonunda ağırlık yükseltmek gibi düşünün yellow cok daha rahat
stok var zaten kar fiyata alan çıkmaz buradan

arkadaşlar 7 temmuzda siparişi verdim şu an:Uzun mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı durumunda kaç güne gelir tahmini?

arkadaşlar 7 temmuzda siparişi verdim şu an:Uzun mesafeli taşıyıcı ofisine ulaştı durumunda kaç güne gelir tahmini?
benim de aynı aga sonraki hafta gümrüğe girer haftasonuna (ayın 20si) kadar da ulaşır diye düşünüyorum, haftasonu gümrük çalışıyor mu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,174,391
Üyeler
186,477
Son üye
DUZZZ
Geri