CanCel
80+ Silver
2 gunde geldi suan z11le yazıyorum mukkemmel bı hısssıyatı varPTT almış benimkini mesaj gönderdi gelir 2-3 güne
2 gunde geldi suan z11le yazıyorum mukkemmel bı hısssıyatı varPTT almış benimkini mesaj gönderdi gelir 2-3 güne
çalışıyorlarmış galiba şansa da klavyem bozuldu siparişi verdikten sonrabenim de aynı aga sonraki hafta gümrüğe girer haftasonuna (ayın 20si) kadar da ulaşır diye düşünüyorum, haftasonu gümrük çalışıyor mu acaba
iyi denk gelmişçalışıyorlarmış galiba şansa da klavyem bozuldu siparişi verdikten sonra![]()
2 gunde geldi suan z11le yazıyorum mukkemmel bı hısssıyatı var
cok basit sıkıstır cek mantıgıSwitch çıkarmaya deneyen var mı? Varsa numerik tuşları çıkartamadımyardım lazım.
Hocam elimde Akko 5087B ve 5108B var ve hepsinin switchlerini elden geçirdim yani sizce basit sıkıştır çek mantığını bilmiyor muyum? Aşırı dar olduğu için ciddi ciddi çıkmıyor.cok basit sıkıstır cek mantıgı
hangı kalvyeydi z11 mi?Hocam elimde Akko 5087B ve 5108B var ve hepsinin switchlerini elden geçirdim yani sizce basit sıkıştır çek mantığını bilmiyor muyum? Aşırı dar olduğu için ciddi ciddi çıkmıyor.
Evet.hangı kalvyeydi z11 mi?
Tamam ya çıkardım birkaç tanesini belirtiyim çok sert çekin ve tam girdiğinden emin olun aletin başka türlü hayatta çıkmaz.Evet.
![]()
KlasseGear Pro Grey Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KlasseGear Pro Grey Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
iyi gibi?
biraz sertti onun dısında cıkıyor hepsiEvet.
Tamam ya çıkardım birkaç tanesini belirtiyim çok sert çekin ve tam girdiğinden emin olun aletin başka türlü hayatta çıkmaz.
Valla hocam hiç bu kadar sert olmasını beklemiyordumbiraz sertti onun dısında cıkıyor hepsi