Hocam en sağ üstteki tuşu çıkarmayı denermisin çıkıyormu sendeBenimkide şimdi geldi şahsen ben baya beğendim. İlk küçük klavyem çok güzelAlıntıyı görüntüle
silme tuşumu çıkıyor.Klavyem geldi şuan deniyorum yardımcı olan kişilere teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam en sağ üstteki tuşu çıkarmayı denermisin çıkıyormu sende
Evet o tuştan bahsediyorum. Biraz zor çıkardım sanki basarken yay sesi çıkarıyor gibi. Tuşu çıkarınca sağ ve sol kısımdaki siyah kısımlar oynuyor bende.silme tuşumu çıkıyor.
Bende yay sesi yok hiçbirinde. öyle aman aman bi oynamada yok yaniEvet o tuştan bahsediyorum. Biraz zor çıkardım sanki basarken yay sesi çıkarıyor gibi. Tuşu çıkarınca sağ ve sol kısımdaki siyah kısımlar oynuyor bende.
Bir bakarmısın tuş takılıyken tuşu sağa sola doğru oynat o siyah kısımlar oynuyor mu sendeBende yay sesi yok hiçbirinde. öyle aman aman bi oynamada yok yani
minimal bi sallanma diyosan neredeyse hepsinde var zaten ama öyle bi çok oynama yok bende. söylemesen onu bile farketmezdim tek bi yerden destekli sonuçta kenarına basınca öyle olması gayet normal.Bir bakarmısın tuş takılıyken tuşu sağa sola doğru oynat o siyah kısımlar oynuyor mu sende
Shift ve silme tuşu oynuyor bende. Enter tuşunda sorun yok ama.
Hocam switchleri çıkarabildiniz mi ben çıkaramadım da.Bir bakarmısın tuş takılıyken tuşu sağa sola doğru oynat o siyah kısımlar oynuyor mu sende
Shift ve silme tuşu oynuyor bende. Enter tuşunda sorun yok ama.
Kasa metal miBenimkide şimdi geldi şahsen ben baya beğendim. İlk küçük klavyem çok güzelAlıntıyı görüntüle
sert plastik bence. metalimsi bi görüntüsü var. altı plastik ama üst kısmı belki bi ihtimalKasa metal mi
Bende kasa full metal sac sanmıştım sağolun hocamsert plastik bence. metalimsi bi görüntüsü var. altı plastik ama üst kısmı belki bi ihtimal