Arkadaşlar bilgisayar bakıyodum arada kaldım çok

Reaksiyon skoru
7
itopyada pc bakıyodum 20k 25 k arası bütçem var ve 6 sisteme baktım hangisi alsam bilimyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaıser-3 fiyat olarak iyi geldi ama the-vok IIv4 onun bir üst sekmenti gibi duruyo çok arada kaldım 20k ya ne kadar yakın tutarsam o kadar iyi olur

Son düzenleme:
işlemci ryzen 5 5600 yap
ssd kafana göre yap ama 1tb olsa iyi olur
Bitfenix Nova MeshTempered hem mor hem beyaz var
fsp 700w psu var onu al
böyle 22 bin oluro

itopya olmak zorunda mı peki

sistemlerde genel olarak rtx 4060 3060 falan istodum itopyadakiler alınmazmı attığım linkler

HAQQUS-GEN XX olan sistem güzel, işlemci Ryzen 5600 yapılır, ram tercihen çok ufak bir bütçe ile rgb yapılabilir, psu mutlaka deepcool/fsp/msi markalarından biri ile değiştirilir ve alınır. SSD'yi yükseltmeye gerek yok çünkü AGI markasına en ufak bir güvenim yok. İsterseniz sonra ayrı bir SSD alıp sisteme dahil edersiniz zaten. 400/600 TL arasına da kule tipi soğutucu alıp taktınız mı sistemi rahat rahat kullanırsınız.

bu da iyi sanırım

ayriyetten alimda harddisk vr zaten onu dahil edicem

HAQQUS-GEN XX olan sistem güzel, işlemci Ryzen 5600 yapılır, ram tercihen çok ufak bir bütçe ile rgb yapılabilir, psu mutlaka deepcool/fsp/msi markalarından biri ile değiştirilir ve alınır. SSD'yi yükseltmeye gerek yok çünkü AGI markasına en ufak bir güvenim yok. İsterseniz sonra ayrı bir SSD alıp sisteme dahil edersiniz zaten. 400/600 TL arasına da kule tipi soğutucu alıp taktınız mı sistemi rahat rahat kullanırsınız.
Hocam bu HAQQUS un DDR5 olanını almayı düsünüyorum psu yu deepcool pf500 yapıp kasayı everest de bıraksam kötü mü olur? 24000 geçsin istemiyorum

Geri