Yardım Ucuz Yollu %100 Boyut klavye..!!!

Necip5270392

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Başlıktada Gördüğünüz Üzere Ucuz Yollu %100 Boyutlu Bir klavye Lazım Lakin Bütçe Bana Ait Değil Çünkü Benim Bütçem Yok Ondan Dolayı Baba Parası Yiyecem.. 😅
Ve Babamında 2 Şartı Var Biri "Ucuz Yollu Olsun" Dedi Diğeri De "Sessiz Olsun" Dedi Bütçeyi Sorduğumda "Bunlara Uy Gerisini Ben Düşünürüm" Dedi Bende Size Bundan Dolayı Geldim Diyebilirim..

Başlıktada Gördüğünüz Üzere Ucuz Yollu %100 Boyutlu Bir klavye Lazım Lakin Bütçe Bana Ait Değil Çünkü Benim Bütçem Yok Ondan Dolayı Baba Parası Yiyecem.. 😅
Ve Babamında 2 Şartı Var Biri "Ucuz Yollu Olsun" Dedi Diğeri De "Sessiz Olsun" Dedi Bütçeyi Sorduğumda "Bunlara Uy Gerisini Ben Düşünürüm" Dedi Bende Size Bundan Dolayı Geldim Diyebilirim..
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...l-tusu-mekanik-oyuncu-klavye-pm-HBC00000EXHC7 Buyurun hocam güle güle kullanın

Şaka şaka sıcak fırsatlarda güzel red/kırmızı switch klavye var oradan bir bakın yurtdışından sorunsuz gelir

aliexpress pek güvenilir değil bence hint okyanusunda red switch klavye görmek istemem sonuçta :D

Ben milyarderim (!)
Ucuz yollu şaka yapmak istedim bir de asıl mevzu blue switch olması :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir olay yok bu arada Aliexpress Pıtıt Eviemden daha güvenilir
bana arkadaş öyle dedi bende bakmadım aliexpresse falan klavyede blue var ama asus rog kendi switchi rog ns yazıyor zaten çin malı outemu gibi değildir

aliexpress pek güvenilir değil bence hint okyanusunda red switch klavye görmek istemem sonuçta :D
10 günde getiriyor kargoyu toplamda ben trendyol vsden alıyom 6-7 günde geliyor güvenilirlik konusnda da şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım : )

bana arkadaş öyle dedi bende bakmadım aliexpresse falan klavyede blue var ama asus rog kendi switchi rog ns yazıyor zaten çin malı outemu gibi değildir
Hayır arkadaşın bilmiyor Aliexpresste yaşayabileceğin tek sorun kargo taşımada başına zarar gelmesi olabilir

dünyanın en büyük alışveriş sitesi herhangi bir sorunda paranızı geri verirler

Çindeki E-YOOSO markası da Huano switch kullanıyor gayet de fiyatına göre kaliteli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,542
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri