RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,465
Kart buz gibi calısıyor. 7900XTAynen sırf performansı daha fazla diye ısınmasıyla problem olan bir model alayım değil mi![]()
Kart buz gibi calısıyor. 7900XTAynen sırf performansı daha fazla diye ısınmasıyla problem olan bir model alayım değil mi![]()
Ben 7900 için bir şey demiyorum modeline diyorum. Seninkisi pulse mi?Kart buz gibi calısıyor. 7900XT
Alıntıyı görüntüle
Bu attığım kart pulse 7900xtBen 7900 için bir şey demiyorum modeline diyorum. Seninkisi pulse mi?
Doğrudur hocam iyi günlerde kullanın. Test videolarında genelde pulse modeli geride kalıyor.Bu attığım kart pulse 7900xt
Test videosu zaten bende 6800XT varDoğrudur hocam iyi günlerde kullanın. Test videolarında genelde pulse modeli geride kalıyor.
Hocam modellerin tier list ve sıralamalarına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.Test videosu zaten bende 6800XT var
Tier list bir şey ifade etmez F tier bile olsa bu sıcaklık iyi. A tierler bundan daha iyi diye bu kötü olmuyor.Hocam modellerin tier list ve sıralamalarına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Hocam 50 derece ile 70 derece aynı mıTier list bir şey ifade etmez F tier bile olsa bu sıcaklık iyi. A tierler bundan daha iyi diye bu kötü olmuyor.
A tier 50 derece olsun bu 65-70 sana zararı yok zaten dümdüz tier liste bakıp aaa rog strix S tier bu D tier kötüdür demek hiçbir şey ifade etmiyor yani listenin D tieri bile iyi zaten sadece A-S tier cok iyi
Zamanla 90 dereceye çıktıysa macun değiş tekrar 60-70 olsunHocam 50 derece ile 70 derece aynı mıbirisi zamanla belki 60-70 e çıkacakken diğeri 80-90’a yaklaşacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış mı?
Garantisi devam eden cihazın içini açmak olmaz. Her neyse hocam malzeme kalitesi fark ediyor bu durumlarda nede olsa belli bir sırası var.Zamanla 90 dereceye çıktıysa macun değiş tekrar 60-70 olsunKi zamanla dediğin süre de en az 2 sene zaten hatta belki 3
2-3 sene sonra garantisi bitmiyor mu reis. Sapphire için malzeme kalitesi pek değişmiyor zaten. Pulse gayet alınır ve üzmez bir kart küçük bir kart değil kafam kadar kart zaten 65 derece 1400 RPM de oyun oynatıyor daha ne yapsın 300W da güzelin üstü sogutması varGarantisi devam eden cihazın içini açmak olmaz. Her neyse hocam malzeme kalitesi fark ediyor bu durumlarda nede olsa belli bir sırası var.
Hocam pulse sapphirenin giriş seviyesi olduğu için pek ısınamıyorum şahsen2-3 sene sonra garantisi bitmiyor mu reis. Sapphire için malzeme kalitesi pek değişmiyor zaten. Pulse gayet alınır ve üzmez bir kart küçük bir kart değil kafam kadar kart zaten 65 derece 1400 RPM de oyun oynatıyor daha ne yapsın 300W da güzelin üstü sogutması var