Yardım 4070 Ti Super vs 7900 XT Nitro+

Monrch

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sizce hangisi? 33K ya 4070 Ti Super alınır mı?

aga bence alınır
7900 xt de 30k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia teknoloji bakımından daha önde ya

Ama 7900 xt de kas gücü fazla fakat bence nvidia teknolojiyle o kas gücünü de yakalıyor

Koyabilirsen XTX veya 80 super

Ayrıca 7900 GRE çok çok daha ekonomik olur ama bu bütçede 4070 Super de tercih edilebilir.

1720983623596.png

7900xt bence almanı tavsiye ederim oyun oynuyacaksan
o teknojileri bir uygulama sayesinde rx570 kullanabiliyon bence saf kas güç daha onemli

Ayrıca 7900 GRE çok çok daha ekonomik olur ama bu bütçede 4070 Super de tercih edilebilir.

Alıntıyı görüntüle
Hocam inceledim bende ilk 7900 gre düşündüm fakat ti super alabileceklen veyahut xt gre biraz düşük kalıyor. Ayrıca dediğim gibi 40k civarına çıkamam hocam max 33-34k

7900xt bence almanı tavsiye ederim oyun oynuyacaksan
o teknojileri bir uygulama sayesinde rx570 kullanabiliyon bence saf kas güç daha onemli
Hangi uygulama o ? Steamdekini diyorsan o çok da stabil değil

knk amd leptop var yazılım sal sıkıntı cektim amd ekran kartı kullandım sıkıntı cekmedim
şuanda 4070s kullanıyom bu oyunlarda fsr gibi yazılımların hiçbiri dogru çalışmıyo emin ol
belki fps artırıyo ama grafikde bozuyo emin ol saf güçü daha iyi olur

Alıntıyı görüntüle
Hocam bende 7800x3d var işlemci olarak 7900 xt alıp sam teknolojisinden de faydalanabilirim aslında %10 bir fps artışı fakat her oyunda olmuyor diye biliyorum.

Driver sorunları 7000 serisinde büyük ölçüde hallolmuş durumda fakat artık yazılımın kas gücünden önemli olduğunu düşünüyorum.
3 5 fps az alıp daha stabil bir sistem kurmak daha mantıklı geliyor.
Ti süper modelinde 16gb vram var. 2k oyunculuk için gayet yeterlidir. Benim tercihim ti süper modeli olurdu.

Driver sorunu uzun yıllardır yok 7000 serisine özgü değil. Milletin aklı 2015 de kalmış hayret ediyorum gerçekten.

28 bine 7900xt varken 4070ts alınmaz. Ayrıca bütçe daha da çıkarılıp xtx alınabilir.

Ya hocam hala pulse öneriyorsunuz pulse önermeyin almayacağım pulse 30k ya nitro+ var zaten.

Pulse sıcaklık bakımından kötü.

knk amd leptop var yazılım sal sıkıntı cektim amd ekran kartı kullandım sıkıntı cekmedim
şuanda 4070s kullanıyom bu oyunlarda fsr gibi yazılımların hiçbiri dogru çalışmıyo emin ol
belki fps artırıyo ama grafikde bozuyo emin ol saf güçü daha iyi olur
Kanka DLSS çalışıyor fsr’a göre de bir nebze de olsa daha iyi görüntü veriyor bende nvidia kart kullandım.

Ya hocam hala pulse öneriyorsunuz pulse önermeyin almayacağım pulse 30k ya nitro+ var zaten.

Pulse sıcaklık bakımından kötü.

Kanka DLSS çalışıyor fsr’a göre de bir nebze de olsa daha iyi görüntü veriyor bende nvidia kart kullandım.
Sen kart alma donanımdan habersizsin.

Geri