600TL Klavye Önerisi

Sıkıntı Türkiye'de güzel orta bütçe klavye bulmak neredeyse imkansız. Zaten nedense ülkede ya Cherry yada Outemu kullanan klavyeler var ve hepsi gaming klavye. 600 TL diyorsan o dediğiniz klavye belki olabilir.
sence ck350 nasıl ? Blue switch ama sesi beni çok etkilemez. Kapıyı kapatırım. Yazı yazmak için alınır mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sence ck350 nasıl ? Blue switch ama sesi beni çok etkilemez. Kapıyı kapatırım. Yazı yazmak için alınır mı ?
475tl

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

475tl
Biliyor musun daha önceden hiç duymadım ama yapı kalitesi kötü gözükmüyor baya keskin ve temiz gibi. Outemu switchleri pek sevmem hatta mavileri hiç ama bunun seni etkileyeceğini düşünmüyorsan ve outemu bana yeter diyorsan iyi bir klavye gibi. Ama sıkıntı şu ki yaklaşık 100 tl daha ucuza bilek desteğide olan GP Katana varken neden bunu seçmeliyim?

Biliyor musun daha önceden hiç duymadım ama yapı kalitesi kötü gözükmüyor baya keskin ve temiz gibi. Outemu switchleri pek sevmem hatta mavileri hiç ama bunun seni etkileyeceğini düşünmüyorsan ve outemu bana yeter diyorsan iyi bir klavye gibi. Ama sıkıntı şu ki yaklaşık 100 TL daha ucuza bilek desteğide olan GP Katana varken neden bunu seçmeliyim?
Gamepower almam. Ucuz olması için her şeyinden kısıyorlar. İndirimlerden k70 falan alıcam o zaman.

Sıkıntı Türkiye'de güzel orta bütçe klavye bulmak neredeyse imkansız. Zaten nedense ülkede ya Cherry yada Outemu kullanan klavyeler var ve hepsi gaming klavye. 600 TL diyorsan o dediğiniz klavye belki olabilir.
Bir sorununu gördünüz mü?
[Gateron Anahtarı] Anne Pro 2 60% NKRO bluetooth 4.0 Type-C RGB Mekanik Oyun Klavye - Black Brown Switch
530tlye en iyi klavyelerden
Kablolu istiyorum.

Ben g410 alacağım karar verdim sonunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,488
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan