Ldrago
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 202
6 temmuzHahaha ne zaman sipariş verdiniz hocam
6 temmuzHahaha ne zaman sipariş verdiniz hocam
benimki dağıtımda bakalım gelecek artık dün gelirdide 15 temmuz diye gelmedi 6 temmuzda aldımSiparişlerinizin durumu nedir bende Uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı da kaldı 6 gündür aynı yerde
Benim kargo gümrükten geçtide takibi nasıl yapıcam bilmiyorumSiparişlerinizin durumu nedir bende Uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı da kaldı 6 gündür aynı yerde
Hocam ben 5 temmuzda sipariş verdimde 6 gündür uzun mesefeli taşıyıcıda olarak gözüküyor sizde kaç gün uzun mesefeli taşıyıcıda kaldı?Ürün geldi çok iyi
Ülkeye gelmesi 5-6 gün sürdü ama canım ptt sağolsun istten bursaya 5 günde getiremedi...Siparişlerinizin durumu nedir bende Uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı da kaldı 6 gündür aynı yerde
Ptt teslim alınca mesaj geliyo bana telefona ordan takip ediyorımBenim kargo gümrükten geçtide takibi nasıl yapıcam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Benimki 6 gündür böyle ne yapamalıym yada bir şey yapmalımıyım
Hocam benim 7 temmuzdaki siparişimde taşıyıcıda uçağın kargo kotasının dolmasını bekliyorlar dolduğunda uçakla gelicek bu hafta gümrükten Geçer. Haftaya da teslim alırsınızHocam ben 5 temmuzda sipariş verdimde 6 gündür uzun mesefeli taşıyıcıda olarak gözüküyor sizde kaç gün uzun mesefeli taşıyıcıda kaldı?
Bana mesaj felanda gelmedi ptt mikrofonumun üstüne yatmış olabilir bide ptt ile aliexpressin verdiği takip numarası aynımı oluyorÜlkeye gelmesi 5-6 gün sürdü ama canım ptt sağolsun istten bursaya 5 günde getiremedi...
Ptt teslim alınca mesaj geliyo bana telefona ordan takip ediyorım
Benimki zaten gümrükten geçti Türkiye’de şuanHocam benim 7 temmuzdaki siparişimde taşıyıcıda uçağın kargo kotasının dolmasını bekliyorlar dolduğunda uçakla gelicek bu hafta gümrükten Geçer. Haftaya da teslim alırsınız
Vay anasını ben 5’i verdim hâlâ gelmedş6 temmuz
Aynı bende deBenim kargo gümrükten geçtide takibi nasıl yapıcam bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
Benimki 6 gündür böyle ne yapamalıym yada bir şey yapmalımıyım
PTT nin keyfini bekliyoruzVay anasını ben 5’i verdim hâlâ gelmedş
Aynı bende de
3 gün öyle göründü, dün geldi 15 temmuzdaHocam ben 5 temmuzda sipariş verdimde 6 gündür uzun mesefeli taşıyıcıda olarak gözüküyor sizde kaç gün uzun mesefeli taşıyıcıda kaldı?
Ptt aldı mı belli değilPTT nin keyfini bekliyoruz
O İhracat gümrüğüdür ithalat değilBana mesaj felanda gelmedi ptt mikrofonumun üstüne yatmış olabilir bide ptt ile aliexpressin verdiği takip numarası aynımı oluyor
Benimki zaten gümrükten geçti Türkiye’de şuan
Daha uçakta yakında gelecekPtt aldı mı belli değil