🔥İndirim 🔥 XFX Radeon RX 6750 XT Core Gaming 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı 🔥 12490 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Amd kullanıcısı olarak söylüyorum bu kart yanıyor biraz arastırıp bulabilirsiniz
Bu sistem bu kart ile yapıldı. Dereceler gayet iyi.

Ayrıca bende 2 tane farklı model daha var RX 6750 XT ROG ve MERC modelleri. Rog 65 derecelerde takılıyor oto fanda. MERC 70 derecede takılıyor oto fanda.

Bu sistem bu kart ile yapıldı. Dereceler gayet iyi.

Ayrıca bende 2 tane farklı model daha var RX 6750 XT ROG ve MERC modelleri. Rog 65 derecelerde takılıyor oto fanda. MERC 70 derecede takılıyor oto fanda.
İndirim adıyla konu açıyorsun ama indirim yok. Bomboş bir konu.
İndirim Adam Bu Cevap Hakkında Ne Düşünüyorsun 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Canını yerim, Allah herkese çok ve gönlünce versin
Amin , Hepimize Gönlünce Versin 🤲

80 dereceyi rahat gören bir kart. Hala rivriv yapıyonuz.

İndirim Adam Bu Cevap Hakkında Ne Düşünüyorsun 😅

Amin , Hepimize Gönlünce Versin 🤲
Sorunların var sanırım indirim konusunda indirim yok 🤣 Piyasanın altında olunca indirim mi oluyor demek ki piyasası bu şekilde. Ayrıca ekran kartının ederi zaten bu. Diğer satıcılar şişirilmiş fiyata satıyor.

Uzun süredir bu fiyat böyle bu arada.
Hatta dün 56tl daha ucuzmuş bile
1721244535407.png

Ek olarak bu kart nerdeyse 6 aydır aynı fiyatlarda maden fırsat niye stoğu tükenmesi birde bana eksi puan vermiş veren moderatöre selamımı iletiyorum kart bir çok incelemede negatif yorum almış.

Uzun süredir bu fiyat böyle bu arada.
Hatta dün 56tl daha ucuzmuş bile
Alıntıyı görüntüle
Kanki sen nerden bilecen @Gif Man reis daha iyi bilir. İndirimli fiyatı bu şekilde iyi bak.

Ek olarak bu kart nerdeyse 6 aydır aynı fiyatlarda maden fırsat niye stoğu tükenmesi birde bana eksi puan vermiş veren moderatöre selamımı iletiyorum kart bir çok incelemede negatif yorum almış.
Moderatör uyuyor konu nasıl kilit değil anlamadım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,741
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri