❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Valla hocam pttyi basıp hepsine bi çift laf söyleyesim varda :d adanadayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu farklı bir ürün hocam epomaker ep84 vergisi 806tlydi itirazda bulundum 704tlye düşürdüler sadece

Hocam sizce değer mi 700e elime z11tde geçecek şimdi ne diyorsunuz siz
Z11t bende aldım 345 tl geldi bakalım senin kargo durum nasıl

anladım gidip seyhan dan alabilme şansım varmı verirlermi ve telefona kod falan geliyormu
Hocam ben Adana seyhan da yaşıyorum 14 temmuz tarihinde aldılar kargoyu bugün 20 temmuz hala dağıtıma çıkmadı ptt kadar rezil firma yok arıyorum telefonları da açmıyorlar çinden daha hızlı geldi klavye o kadar yani

Aynı şekil bende Adanadayım 2 tane klavyemde adanada olmasına rağmen sadece birini dağıtıma çıkarttılar tam dellenmelik :D Bizim burda en iyi çalışan firma kesinlikle yurtiçi bir gün bile bir sorun olmadı firmayla
Hocam kaç günde dağıtıma çıktı klavye benim 7 gün oldu daha çıkmadı dağıtıma Adana da yaşıyorum.

Hocam ben Adana seyhan da yaşıyorum 14 temmuz tarihinde aldılar kargoyu bugün 20 temmuz hala dağıtıma çıkmadı ptt kadar rezil firma yok arıyorum telefonları da açmıyorlar çinden daha hızlı geldi klavye o kadar yani

Hocam kaç günde dağıtıma çıktı klavye benim 7 gün oldu daha çıkmadı dağıtıma Adana da yaşıyorum
Hocam 15 temmuzda adanaya ulaştı. Bügün teslim alabildim bu sırada çinden aldığım 2 kalvye daha adanaya ukaştı :) garip bir firma

Hocamlar ben Karamanda yaşıyorum bu mesajlara göre gönderi karamana ulaşmıs mı cevaplarsanız sevinirim

Ekler

• Screenshot_20240722_100230_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240722_100230_Samsung Internet.jpg
    768.1 KB · Hit: 63
Yeni hesapla satın alın. Fiyat güncellemesi oldu 428TL Şu an hala mükemmel fiyat bilginize.

Alıntıyı görüntüle

tam boy için

z94 icin driver var mi bilgisi olan ?

Benim iki klavye geldi bitanesini baloncuğa sarmışlar onda sıkıntı yok z94 almıştım birde onu hiçbir şeye sarmamışlar darbe almış 2 switch kırılmış ☹️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,241
Üyeler
186,164
Son üye
wsmoke
Geri