Böyle tasarımlardan nefret ediyorumMembran alacağınız için çok bir fark olmayacaktır malzeme kalitesi ve tasarım dışında. Bence bunu alabilirsiniz.![]()
Everest Kb-x88 Klavye USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Oyuncu Klavyesi Fiyatı - Trendyol
Kb-x88 Q Usb Gökkuşağı Aydınlatmalı Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Link atar mısınŞuan Rampage kb-r63 stage sese duyarlı klavye kullanıyorum. 2 ay oldu alalı. 120tl idi galiba. Memnunum
Ne faydası oluyor kiHocam biraz daha para biriktirip mekanik alın.300 e falan
B120 daha güzel geldi banaGüzel klavye.![]()
Rampage Rapıdo Plus Semi Mechanical Sese Duyarlı Rainbow Işıklı Makrolu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Rampage Rapıdo Plus Semi Mechanical Sese Duyarlı Rainbow Işıklı Makrolu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Güzelmiş başka önerileride beklerim arkadaşlar
Ne faydası olmuyor ki araştırın 200e alacağınız klavyeyi 20lirayada alsanız aynı performans ama mekanik de iş değişiyor.Böyle tasarımlardan nefret ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Link atar mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne faydası oluyor ki
o klavye galiba beyaz switchB120 daha güzel geldi bana
yn çok iyi klavye indireme girerse alacağımBiraz daha arttırabilirsen G213 bakabilirsin.![]()