Opera GX güzel ramı ayarlıyabiliyorsunArkadaşlar Opera GX kullanmayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Akıcılık yönünden, RAM kullanımı yönünden vs. Chrome'dan vazgeçmeye değermi? Teşekkürler...
Chrome kullanmaya devam edin derim. Ben şahsen 4 GB RAM ile Chrome kullanıyorum.Arkadaşlar Opera GX kullanmayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Akıcılık yönünden, RAM kullanımı yönünden vs. Chrome'dan vazgeçmeye değermi? Teşekkürler...
Evet değer çok güzel ve kullanışlı bir uygulama opera gx kullandığımdan beri chrome kullanmıyorumArkadaşlar Opera GX kullanmayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Akıcılık yönünden, RAM kullanımı yönünden vs. Chrome'dan vazgeçmeye değermi? Teşekkürler...
Yok RAM'den yana sıkıntım yok zatende. Değişiklik olsun diye geçecektim, acaba sorunları varmı GX'in diye merak ettimChrome kullanmaya devam edin derim. Ben şahsen 4 GB RAM ile Chrome kullanıyorum.
Bana çok yavaş, hantal geliyor edge ya. Bide tasarım olarak antika duruyorhttps://www.microsoft.com/tr-tr/edge?form=MA13DE&OCID=MA13DE ben Microsoft Edge kullanıyorum Chrome göre daha az ram tüketiyor ve Chrome tabanlı olduğu içinde gayet güzel![]()
Değer ama kullanış açısından ben microsoft edge öneririmÖylemi bilmiyordum bak bunuDeğer chrome'u bırakmaya diyorsun yani?
soldaki cubuk çok iş yapıyorArkadaşlar Opera GX kullanmayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Akıcılık yönünden, RAM kullanımı yönünden vs. Chrome'dan vazgeçmeye değermi? Teşekkürler...
Bana çok yavaş, hantal geliyor edge ya. Bide tasarım olarak antika duruyor![]()
bendeEvet değer çok güzel ve kullanışlı bir uygulama opera gx kullandığımdan beri chrome kullanmıyorum