Furkan Yanık
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 270
hız ayarlanabiliyor gx tebana göre tarayıcıların babası Chrome.en hızlısıda Chrome.
hız ayarlanabiliyor gx tebana göre tarayıcıların babası Chrome.en hızlısıda Chrome.
nasıl ayarlanıyorOpera GX güzel ramı ayarlıyabiliyorsun![]()
ciddi misin ?nasıl ayarlanıyor
gx in birçok kısayoluda mevcut sol tarafta bulunan bar sayesinde instagram whatsapp vb uygulamalar kullanabiliyorsun bence gxChrome diyen sayısıda çok ne yapsam şimdi bilemedim![]()
tamam kolaymışciddi misin ?![]()
geç aga gx'i chrome candır.hız ayarlanabiliyor gx te
nasıl ayarlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google chrome güzel fakat kendimi opera gx için zorluyorum ve alıştım yani 2side tarayıcı gx avantajı tasarımı daha iyi
sol kısımdan sosyal medyaya ulasabiliyorsun vb.
Hatta oyunlar için özel bir yeri var epic games bazı oyunları bedava verdiği zaman gösteriyor ya da hangi oyun ne zaman çıkacak vs vsgx mükemmel
gx geçtiğimden beri chrome kullanmıyorum
chrome 6-8 sekme açtığın anda ramin anası ağlamaya başlıyor ben tavsiye etmiyorum gx te 1000 de açsan 10000 de açsan aynı kullanım rami hiç yemiyor ben gx taraftarıyımgeç aga gx'i chrome candır.
sağolasın hallettimAlıntıyı görüntüle
şu bar kısmından ayarlanıyor
sağolasın hallettim
Teşekkürler![]()
evet gx ilk açıldığında ana sayfasında hangi oyunlar çıkıcak hangi oyunlar indirimde hangi oyunlar bedava ve gündemden haberler gözüküyor bence buda mükemmel bir + chrome pişmanlıktırHatta oyunlar için özel bir yeri var epic games bazı oyunları bedava verdiği zaman gösteriyor ya da hangi oyun ne zaman çıkacak vs vs