Öneri 1.100.000 Tl ARAÇ ONERİSİ

togg alın t10f

audi yi pek bilemedim örn; ford , kia , toyota markaları aradığınız kriterde araç üretmekte daha başarılı bence. ford ve toyota motor gücünde üzmez bu markaları bakın.

arkadaslar fazlası olmaz 1.100.000 altı araçları onerirseniz sevinirim arabadan çok anlamıyorum

https://shbd.io/s/NLzw2hPp. Bu araç nasıldır mesela
Cherry omoda 5. 2.el de 1.2 civarı. Sıfırı 1.3 den başlıyor paket paket değişiyor. Benim şu sıralar kafayı taktiğim araba.

Her zaman yeni arabayı tercih ederim. Daha iyi marka alınabilir ama 10-15 senelik araçlara bu kadar para vermek benim fikrimce yanlış duruyor.

togg alın t10f
elektirikli almazlar uzun yol yapıcağımız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

audi yi pek bilemedim örn; ford , kia , toyota markaları aradığınız kriterde araç üretmekte daha başarılı bence. ford ve toyota motor gücünde üzmez bu markaları bakın.
ford ranger bize güzel geliyo ama bütce kurtarmıyor

Cherry omoda 5. 2.el de 1.2 civarı. Sıfırı 1.3 den başlıyor paket paket değişiyor. Benim şu sıralar kafayı taktiğim araba.

Her zaman yeni arabayı tercih ederim. Daha iyi marka alınabilir ama 10-15 senelik araçlara bu kadar para vermek benim fikrimce yanlış duruyor.
güzel araçmış

elektirikli almazlar uzun yol yapıcağımız için

ford ranger bize güzel geliyo ama bütce kurtarmıyor

güzel araçmış
Çin arabası. Çin'den bu sene çok araba geldi. Gerçekten fiyatına göre verdikleri mükemmel. Mesela omoda 5 excellent galiba böyleydi adı. Sesli komut ve koltuk soğutma gibi şeyler oluyor. Bu özelliklerin esamesi diğer araçlar bu aracın çok üstünde.

Geri