Ekran kartı tavsiyesi

Kareas

80+
Reaksiyon skoru
3
merhana ben 7 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve şuan bütün FPS ayarlarını yapmama rağmen 30-40 FPS üstü alamıyorum. ailemde bilgisyar alma taraftarı değiller. bende sistemime bi ekran kartı takmak istiyorum 2.el ekran kartı çünkü sistemim apu.
rica edersem bi ekran kartı önerir misiniz?
sistem özellikleri;
AMD a6 6400k 3.9ghz
AMD Radeon HD 6570
1x16 GB ram

2.el pek tavsiye etmem 1000 tl verirsin 200 300 tl ucuz diye sonra elinde kalır senin yerinde olsam sıfır alırım en azından pişman olmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mining ihtimali vardır

ve anlaşılmaz ama 1 ay mining=1 2 yıllık oyunda kullanım

merhana ben 7 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve şuan bütün FPS ayarlarını yapmama rağmen 30-40 FPS üstü alamıyorum. ailemde bilgisyar alma taraftarı değiller. bende sistemime bi ekran kartı takmak istiyorum 2.el ekran kartı çünkü sistemim apu.
sistem özellikleri;
AMD a6 6400k 3.9ghz
AMD Radeon HD 6570
1x16 GB ram
Hocam işlemci çok kötü 2.el rx 470 veya 550 olabilir

alıcaksan
1.garantisi olsun en az 5 6 ay fenan
2.amd'de rx 4xx serisini artık alma
3.1050ti gibi karta 1200 1000 fenan verme değmez zamanında 700 e muhteşemdi ve 1050ti gibi düşük kartlar mining yapılmaz ama fırınlanmış olabilir
4alırken altındaki kağıtları kontrol et eğer çıkarılmışsa zaten alma fırınlanma ya da tamir görmüştür

Hocam işlemci çok kötü 2.el rx 470 veya 550 olabilir
kardeşim rx500 serisini bile önermiyolar ikinci elde çok ucuz olmadıkça

sistem özellikleri;
AMD a6 6400k 3.9ghz
AMD Radeon HD 6570
1x16 GB ram
Hocam apu sistem de vega dahili ekran kartları yok mu?
O elinizdeki ekrana kartını satın, rx 460 falan alın ama 4 GB lık modelini

Ama işlemci çok kötü, bence işlemciyi de değiştirin

bu videoya bak bazı şeyler değişmiş olabilir fiyat mesela

bu arada şuan 1050ti almayın sıfır zaten 1050ti sıfır alabilecek adam rx570 gibi 1060 6g ye yakın bi kart almadığı için baya iyi bir mallık eder

size tavsiyem ay yok nvidia iyi yok amd iyi diyeni dinlemeyin sana söylüyorum bi düşün sen ne istiyorsun akıcı oynamakmı ultra da fenanmı ona göre düşün önce

2.el pek tavsiye etmem 1000 TL verirsin 200 300 TL ucuz diye sonra elinde kalır senin yerinde olsam sıfır alırım en azından pişman olmam

mining ihtimali vardır

ve anlaşılmaz ama 1 ay mining=1 2 yıllık oyunda kullanım

bu videoya bak bazı şeyler değişmiş olabilir fiyat mesela

bu arada şuan 1050ti almayın sıfır zaten 1050ti sıfır alabilecek adam rx570 gibi 1060 6g ye yakın bi kart almadığı için baya iyi bir mallık eder

size tavsiyem ay yok nvidia iyi yok amd iyi diyeni dinlemeyin sana söylüyorum bi düşün sen ne istiyorsun akıcı oynamakmı ultra da fenanmı ona göre düşün önce
teşekkür ederim çok yardjmcı oldunuz daha çok araştırıcam

Hocam apu sistem de vega dahili ekran kartları yok mu?
O elinizdeki ekrana kartını satın, rx 460 falan alın ama 4 GB lık modelini

Ama işlemci çok kötü, bence işlemciyi de değiştirin
teşekkür ederim tavsiyeniz için aama ailem destek çıkmadığı için kendi paramla alıcsm onun için işlemciye bütçem yetmeyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,981
Üyeler
197,593
Son üye
Mehmetcn97202
Geri