milkchansever
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Oyun oynarken bi anda internet gitti modemi kapatıp açtım sonra dls ışıpı yanıp sönmeye başladı sonra yine tamamen söndü neden olabilir?
hattında sorun var dsl kablosunu çıkarıp tak biraz daha bekle düzelmezse arıza kaydı oluştur.Oyun oynarken bi anda internet gitti modemi kapatıp açtım sonra dls ışıpı yanıp sönmeye başladı sonra yine tamamen söndü neden olabilir?
Modeme takılı olan kısmını mı takıp çıkartıyımhattında sorun var dsl kablosunu çıkarıp tak biraz daha bekle düzelmezse arıza kaydı oluştur.
evet hocam.Modeme takılı olan kısmını mı takıp çıkartıyım
Sağ ol denicemevet hocam.
çalışma olabilir nerede yaşıyorsun il ilçe şeklinde belirtir misin?Sağ ol denicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değişen bir şey yok yarın kalkınca bakarım
Tekirdap Kapaklıçalışma olabilir nerede yaşıyorsun il ilçe şeklinde belirtir misin?
baktım planlı çalışma gözükmüyor eğer sorun hala devam ediyorsa müşteri hizmetlerini ara durumu belirt ya da online işlemlerden arıza kaydı oluştur.Tekirdap Kapaklı
Kabloda sorun çıkmış ya düzelttimbaktım planlı çalışma gözükmüyor eğer sorun hala devam ediyorsa müşteri hizmetlerini ara durumu belirt ya da online işlemlerden arıza kaydı oluştur.