Ben bir klavyeyim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 291
Arkadaşlar oğluma pc aldım 36 bin tl tuttu kendi bilgisayarımda gtx 750 ti var kendi ekran kartımı rx 570 yapmak istiyom nasıl borçlarımı hızlı ödeyebilirim?
Oğlum rahat bırakmak istiyorum yaşım 64.Kendi bilgisayarınızı neden yükseltmek istiyorsunuz? Oğlunuzun bilgisayarını kullanın? Ayrıca merak ettim yaşınız kaç?
Usta bırak kullan gitsin o kadar borcun altına girmişsin oda anlayış göstersin.Arkadaşlar oğluma pc aldım 36 bin tl tuttu kendi bilgisayarımda gtx 750 ti var kendi ekran kartımı rx 570 yapmak istiyom nasıl borçlarımı hızlı ödeyebilirim?
Tamam hocam 9 ay sonra kendime ekran kartı takarım.Usta bırak kullan gitsin o kadar borcun altına girmişsin oda anlayış göstersin.
64 yaşında işlemci karşılaştırma konusu açıyor dedem ya adamsınOğlum rahat bırakmak istiyorum yaşım 64.
AHHSHAHAHSHSHS vallahi büyük adam ama garip hissettim forum ortamı güzelleşmeye başladı ilk zamanlarında buralar deli fişek doluydu her gün kavga çıkardı artık tam bir teknoloji forumu olma yoluna girmiş.64 yaşında işlemci karşılaştırma konusu açıyor dedem ya adamsın