Transcontinental
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 646
Benim anlamadığım madem 30 euro ya düşecek max limit, bari vergi fiyatlarına dokunmasaydınız, yine idare ederdi.
Bizim klavyeler bunların ..........
klavye değil de son günlerdeki temu alışverişleri gözlerine battı%30 vergi yetmedi
Aliexpress te felan satın alırken vergiyi ödediğin için sorun olacağını düşünmüyorum.Şuan yapabiliyor muyuz çinden gelene kadar gümrükte sorun çıkar mı ki
şuan yaparsın zaten 21 ağustosta başlayacak bu kanunŞuan yapabiliyor muyuz çinden gelene kadar gümrükte sorun çıkar mı ki
Beyler 1 saat önce temudan sipariş verdim sorun olurmu?geçmiş olsun arkadaşlar şaşırmıyorum ben artık150 euro olan sınır 30 euroya düşürüldü.%20 olan avrupa birliği ülkeleri vergisi %30 a çıkarılırken , Çin gibi ülkelerden gelen ürünlerin vergisi ise %60a çıkarıldı.
Alıntıyı görüntüle
iptal et. 15 gün var gümrük memurları kanunu bekliyor. bu sebeble senin ürünü de sokmazlar bu tarih içinde. amaç belli.Bir soru sorup kaçacağım hemen.
Gümrük sınırındayım şu an 5 ürün söyledim bile.
Son istediğim ürün buydu şu saçma karar geçmese.
UGREEN Nexode Pro USB C Şarj Cihazı 100W GaN Şarj Cihazı Mini USB C Güç Kaynağı 4 Bağlantı Noktalı Hızlı PPS 45W Kompatybilny z MacBook Pro/Air, iPad, iPhone 15 Pro Max, Galaxy S23 Ultra, Dell XPS https://amzn.eu/d/jaMHCN2
Şimdi ben ürünü şu an satın alsam, ki sanırsam yürürlüğe de girmedi karar sadece resmi gazetede yayınlandı herhalde, gümrükte KolayGelsin kargo ile beklese ay başında gümrükten geçer ve teslim alır mıyım ?
İptal çek.Beyler 1 saat önce temudan sipariş verdim sorun olurmu?
Harbimi diyon reisya pekiya 15 gün içinde ürün gelmezse ne sorun yaşarimiptal et. 15 gün var gümrük memurları kanunu bekliyor. bu sebeble senin ürünü de sokmazlar bu tarih içinde. amaç belli.
DAHA FAZLA VERGİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İptal çek.
Irsaliyesi kesilmis faturanin gumrukte ek vergiye tabii tutuldugu nerede gorulmus, yanlis bilgiden raporladim seni.iptal et. 15 gün var gümrük memurları kanunu bekliyor. bu sebeble senin ürünü de sokmazlar bu tarih içinde. amaç belli.
DAHA FAZLA VERGİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İptal çek.
ne irsaliyesi ne faturası ?Irsaliyesi kesilmis faturanin gumrukte ek vergiye tabii tutuldugu nerede gorulmus, yanlis bilgiden raporladim seni.
Reis ben 2 saat önce sipariş verdim ürünüm 15 gün içinde gelmezse ne sorun yaşarimIrsaliyesi kesilmis faturanin gumrukte ek vergiye tabii tutuldugu nerede gorulmus, yanlis bilgiden raporladim seni.