Yurtdışı Alışveriş Sınırı 30€'ya düşürüldü

Reaksiyon skoru
56
SON DAKİKA | Yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü. AB'den gelen kargolarda vergi %18'den %30'a; AB dışı ülkelerden gelen kargolarda vergi %30'dan %60'a çıkarıldı.

Ağustosun 21inden sonra yürürlüğe girecek.

Ekler

• 20240806_064830.png
    20240806_064830.png
    86.7 KB · Hit: 141
Son düzenleme:
Uygunsuz Dil
al işte . instagram açıgını kapatıyorlar :D şaka maka böyle yasanın ......
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k ne ** yaa . adminlerden de korkum yok böyle yasa yüzüne. god damint brooo

neyse zaten maks 10dolarlık alıyodum

avrupa birliğinden %18 den %30
diğer ülkeler %30 dan %60

artık yurtdışından klavye alma devri de bitti :D elimizdekiler değerlenir.

gerçi sebebi temudur muhtemelen.

20 Ağustos'dan sonraki siparişlerde mi? Ben şimdi Banggod üzerinden ultimate 2c aldım, 20 ağustos'dan sonra elime geçecek gibi duruyor, bundan etkilenmem değil mi?

20 Ağustos'dan sonraki siparişlerde mi? Ben şimdi Banggod üzerinden ultimate 2c aldım, 20 ağustos'dan sonra elime geçecek gibi duruyor, bundan etkilenmem değil mi?
karar yürülüğünden önce sipariş verişsin sıkıntı yaşatcaklarını düşünmüyorum

kargoda olan siparişler için 24 ağustosa kadar sıkıntı olmaz diye biri söylemiş ama . emin değilim. doğrumu değilmi

kargoda olan siparişler için 24 ağustosa kadar sıkıntı olmaz diye biri söylemiş ama . emin değilim. doğrumu değilmi
Abi bence hiç olmamalı ya, zaten kargo süresi uzun. Ben nereden bilebilirdim ki böyle bir düzenleme yapılacağını, çok acımasızca olur ya.

Aliexpress ilk sipariş 34 TL olan ürünlerin vergi ile 100-150 bandında gezmesine elveda diyeceğiz sanırım.

Olay gümrüğe geçme zamanıyla alakalı siparişinle değil. Gümrükten geçerken 20 ağustos sonrasıys
karar yürülüğünden önce sipariş verişsin sıkıntı yaşatcaklarını düşünmüyorum

a bu karardan etkilenir

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,038
Üyeler
183,939
Son üye
egeden