🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

şimdi ali %30 vergi alıyor dimiürünlerden, olur da %60lık tarihe denk gelirse elden mi isterler teslim anında ?
Evet elden isterler. Kapına AKP'den iki adam geliyor elden istiyorlar. Sende onların eline veriyorsun..

2 haftadır kullanıyorum çok iyi hava veriyor. İlk kademe bile yetiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 yaşından küçük birinin tcsini kullansam sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olur çocuk istismarına girer. Başını belaya sokma..

1723029737389.png

1723029756135.png

1723029776209.png

Arkadaşlar herkes için aylık 5 limit var ya bu limit her ayın başında mı değişiyor yoksa alışverişi yaptığın tarihin üzerinden 1 ay mı geçmesi mi lazım
Gümrüge giriş tarihinden itibaren 1ay yani 10 temmuzda gümrüğe girdi gelecek ay 10 temmuzda alabilirsin gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 yaş altı konusunda hiçbirşey olmuyor birsürü şey aldım rahatlıkls alabilirsiniz

3 kutu aldığım fanlardan ilk aldığım geldi. İlan li çalması. Kalitesi baya güzel. Taş gibi fanlar. Baya ağır. Kasa camını açmak zor geldiği için henüz çalıştırmadım.
Hocam önemli olan rgb animasyonları . Lian li gibi aynı mı acaba

Değil. Benim için rgb önemli değil. Sanki sürekli kasayı mı izliyoruz :). Sessiz ve pwm olması bana yeterli. Lian li kontrolcüsü zaten benim fanları aldığım fiyat.

Ama jm-1 olan modelin animasyonları biraz andırıyor. Youotubede bu fanları lianli kontrolcüye bağlayıp test eden birisi vardı.

7:59 bendeki fanlar ile lianli fan rgb karşılaştırıyor. Tabi lianli kontrolcüye takarak karşılaştırıyor.

Vergiden önce son çıkışlar.
100 tl lik ürün için 85 tl vergi + kargo + varsa ötv ile alınan ürün fiyatını geçen vergi olacak.
Hakkımı bu çarka zerre hizmeti olan herkese helal etmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,202
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri