- Reaksiyon skoru
- 5,717
Çok iyi fiyat. Bu bütçede oyun için telefon almayı düşününler bu fırsatı kaçırmasın.
Oyun oynayanlar POCO X6 Pro oyun oynamayanlar Samsung A55 tercih etsin.Oyunla işim yok diyen için A55 bu bütçede daha mantıklı bu arada.
Katılmıyorum. A55'in X6 Pro'ya karşı net bir avantajı yok. Varsa da tek avantajı pil olur. X6 Pro'nun işlemcisi (sadece oyun için değil zaman içerisinde güncellenen uygulamalar içinde çok daha mantıklı durumda) ileride aradaki performans farkını açar, ekranı daha iyi, pil daha iyi değil ama hızlı şarj daha avantajlı, güncelleme tarafında sadece 1 ana sürüm farkı olacak. Kamera tarafında da A55 bir S serisi değil, aradaki fark aman aman değil.Oyunla işim yok diyen için A55 bu bütçede daha mantıklı bu arada.
Bir S serisi değil ama X serisi de bir F serisi değilKatılmıyorum. A55'in X6 Pro'ya karşı net bir avantajı yok. Varsa da tek avantajı pil olur. X6 Pro'nun işlemcisi (sadece oyun için değil zaman içerisinde güncellenen uygulamalar içinde çok daha mantıklı durumda) ileride aradaki performans farkını açar, ekranı daha iyi, pil daha iyi değil ama hızlı şarj daha avantajlı, güncelleme tarafında sadece 1 ana sürüm farkı olacak. Kamera tarafında da A55 bir S serisi değil, aradaki fark aman aman değil.
F serisinin de kamerası çok iddialı değil. Son nesillerde sensörler büyüdü, daha iyi sensörlere geçildi ama yazılım tarafı başarılı değil. Kamera profili olarak başarısız sayılırlar (Bana göre Xiaomi kamera profili kötü) ama X6 Pro ile A55 arasında kamera için tercih edilebilecek bir taraf yok. İki cihaz arasında tek sıkıntı yazılım güvenirliliği (Samsung'da ONEUI 6 ve sonrası için pil, optimizasyon tarafında başarısız). Xiaomi kullanmış ve kullanmak isteyen biri için X6 Pro daha mantıklı duruyor.Bir S serisi değil ama X serisi de bir F serisi değil![]()
Almayı düşünen kaçırmasın, fiyat çok iyiÇok iyi fiyat. Bu bütçede oyun için telefon almayı düşününler bu fırsatı kaçırmasın.
a54/55 de IMX766 var zamanında mate50 pro da olan sensör boyut olarak s24 deki sensör ile aynı boyutta. Ayrıca IMX890' ın da kardeşi gibi bir şeyKatılmıyorum. A55'in X6 Pro'ya karşı net bir avantajı yok. Varsa da tek avantajı pil olur. X6 Pro'nun işlemcisi (sadece oyun için değil zaman içerisinde güncellenen uygulamalar içinde çok daha mantıklı durumda) ileride aradaki performans farkını açar, ekranı daha iyi, pil daha iyi değil ama hızlı şarj daha avantajlı, güncelleme tarafında sadece 1 ana sürüm farkı olacak. Kamera tarafında da A55 bir S serisi değil, aradaki fark aman aman değil.
IMX766'nın yanında da Exynos 1480 var. Yeni yeni 865 ayarına gelen bir işlemci (Görüntü işleme birimi olarak 865 çok daha başarılı)a54/55 de IMX766 var zamanında mate50 pro da olan sensör boyut olarak s24 deki sensör ile aynı boyutta. Ayrıca IMX890' ın da kardeşi gibi bir şey
Bu arada 8s gen3' ün isp' si 8 gen 3 seviyesinde. Yani aynı performans yoksa muhtemelen honor bilerek öyle yapmıştır.IMX766'nın yanında da Exynos 1480 var. Yeni yeni 865 ayarına gelen bir işlemci (Görüntü işleme birimi olarak 865 çok daha başarılı)
Bu mantıkla bakılırsa Magic 6 Pro'da kullanılan OVH9000 Honor 200 Pro'da da var ama aynı kamera performansını sergileyemiyor ana kamera tarafında (8 Gen 2 ayarında 8s Gen 3 bulunmasına rağmen).
12 k çok fazla. Yerinden alırsan 256 liklar 9k Max. Tanış denk gelirse 5-6 ya alabilirsin.Yurtdışı direnç kayıtlı olan 12/512GB 12.000 bandındaŞu Tr cihaz fiyatlarını görünce gerçekten üzülüyorum.