Yardım Evde böcek sorunu nasıl çözülür?

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,391
Arkadaşlar selam, evde 2-3 gündür bir böcek sorunu var geçen günlerde 22-25 cm arasında bir kırk ayak çıktı öldürene kadar canım çıktı. Şimdi de kocaman bir hamam böceği gibi bir şey gördüm ama kaçtı gitti nereye gitti bulamadım da en son gördüğüm yere ilaç sıktım ama başka nasıl bir çözüm bulunabilir? camlarda sineklik var nasıl nereden giriyor anlamış değilim. Hangi ürünü alsam rahat ettirir?

Arkadaşlar selam, evde 2-3 gündür bir böcek sorunu var geçen günlerde 22-25 cm arasında bir kırk ayak çıktı öldürene kadar canım çıktı. Şimdi de kocaman bir hamam böceği gibi bir şey gördüm ama kaçtı gitti nereye gitti bulamadım da en son gördüğüm yere ilaç sıktım ama başka nasıl bir çözüm bulunabilir? camlarda sineklik var nasıl nereden giriyor anlamış değilim. Hangi ürünü alsam rahat ettirir?
Banyo veya tuvalet giderlerinden cikiyorlardir ama dikkatimi çeken şey olm kırk ayak nasıl 25cm oluyor lan oha o nasıl bir şey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Afrikadami yasiyon o nasıl bir bocek

Banyo veya tuvalet giderlerinden cikiyorlardir ama dikkatimi çeken şey olm kırk ayak nasıl 25cm oluyor lan oha o nasıl bir şey

Afrikadami yasiyon o nasıl bir bocek
vallahi çok korkutucu bir şeydi bütün ev birleştik üstüne ilacı boşaltıp bayılınca makine ile çektirdik makineden bile zor geçti nasıl girdi anlamış değilim

vallahi çok korkutucu bir şeydi bütün ev birleştik üstüne ilacı boşaltıp bayılınca makine ile çektirdik makineden bile zor geçti nasıl girdi anlamış değilim
JCJSJSJDBSBSH Hayvana işkence bari tutup dışarı ataydiniz

Kırkayak cesedi duruyormu hocam acayip merak ettim 25 cm nedir la öyle
Cidden bir foto gelirmi

O Ev senin değil artık o 25 santim kırkayağın.. 😄

hocam açıkçası g0tüm yemediği için direkt makine ile çektirip makineyi poşete boşaltıp koşa koşa çöpe attım acayip huylanıyorum böceklerden

hocam ölçmedim de 10-15 cm den büyük olduğu kesin 20-25 i vardır :D

Herkes konudan saptı sanırım nasıl bir çözüm yöntemi yaparım hocam?
Evin her köşesini ilaçlayıp yarım gün boş bırakıp havalandırmak ve sonrasında hayvanın üstüne yapışıp yuvaya taşınan zehirlerden gördükçe sıkmak harici yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum

Aklıma geldi geçenlerde reelde görmüştüm mini bir gaz odası da yapabilirsiniz sprey artı adı aklıma gelmeyen büyük Bi yerden yağ yada sütü şişelere boşaltığımız aparat yardımı ile

Yakalayamam kaçar derdiniz de olmaz hem

Apartmanda yaşamıyorsun sanırım,müstakil ev olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,509
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri