savasozturk35
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar merhaba ben bu pc yi almaya karar verdim bunu ileride yükseltebilirmiyim işlemci , ekran kartı ram falan hangilerini yükseltebilirim ?
link ?Arkadaşlar merhaba ben bu pc yi almaya karar verdim bunu ileride yükseltebilirmiyim işlemci , ekran kartı ram falan hangilerini yükseltebilirim ?
Sistem?Arkadaşlar merhaba ben bu pc yi almaya karar verdim bunu ileride yükseltebilirmiyim işlemci , ekran kartı ram falan hangilerini yükseltebilirim ?
kusura bakma reis paylaşmayı unuttum buyur :link ?
Sistem?
İatediğin şeyi yükseltirsin de bu paraya bu sistem alınmazkusura bakma reis paylaşmayı unuttum buyur :
![]()
Infinity Dual | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Infinity Dual | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
neden alınmaz dostum ?İatediğin şeyi yükseltirsin de bu paraya bu sistem alınmaz
Fiyatına göre pahalı PSU güvenli değilkusura bakma reis paylaşmayı unuttum buyur :
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Fiyatına göre pahalı PSU güvenli değilönerebileceğin bir sistem varmı dostum bu işlemcili fps oyunları oynamayı dusunuyorum yanında 500 hz monıtor de almayı dusunuyoum o yuzden bu sıstemı sectım monitörden tam performans alabilmek için
Hocam fiyatına göre pahalıneden alınmaz dostum ?
peki hocam sımdılık 4060 ti alsam ilerde yükseltsem olur mu 5000 serisi çıkınca falan cunku oynıyacagım oyunlar işlemci odaklı ekran kartı pek etkı etmıyor genellıkle aynı fpslerde dolasıyor![]()
GG-4070S / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GG-4070S oyuncu bilgisayarı RTX 4070 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Yada
![]()
MIRANA-9700X / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-9700X Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
6 taksit