İPTV nasıl yapabilirim arkadaşlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Tahster

80+
Reaksiyon skoru
4
televizyonumuzda bir sürü iptv var ama nasıl kurulur edilir nereden bu kanallar bulunur hiç bir bilgim yok youtube baktım ama herkes farklı bir şey demiş anlamadım

Xcptv diye program var onu android cihaza kuruyorsun android kutu olur TV ye olur vs telegram dan IPTV satan kişiler var onlara yazıyorsun sana panel kullanıcı adı şifre veriyor onu programa giriyorsun artık sende IPTV sahibisin rahatlıkla kullanabilirsin

Xcptv diye program var onu android cihaza kuruyorsun android kutu olur TV ye olur vs telegram dan IPTV satan kişiler var onlara yazıyorsun sana panel kullanıcı adı şifre veriyor onu programa giriyorsun artık sende IPTV sahibisin rahatlıkla kullanabilirsin
satanlar güvenilir mi dolandırılma ihtimalim var mı

satanlar güvenilir mi dolandırılma ihtimalim var mı
Vallahi şöyle oluyor önce parayı atıyorsun o sana panel bilgilerini atıyor biz yıllardır bir IPTV kullanıyoruz yasak olduğu için isim veremiyorum artık bugün baya sorun yaşadım bu yüzden ama dm den veyahut telegram dan yaz

@Mehmet Yılmaz IP TV ücretli olsa da korsan ürün değil mi, diğer korsan ürünler gibi önerilmesi ya da öneri alınması yasak olmamalı mı? Bilmediğimden soruyorum eğer yasak değilse bundan sonra rapor sistemini meşgul etmemek için hiçbirini raporlamicam.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,891
Üyeler
198,210
Son üye
Ahmetttkcmz
Geri