O paraya alınacak en son araçMerhabalar Mg HS modelini almayi düşünüyoruz.Faizsiz 300 bin tl seçeneği ile 1.5m kadar nakit var. Bu araçtan daha iyisi var mi bu fiyata?
passat veya superb biraz piyasası ağır ama 508 in benzinlisi de süper olurSen ne oneriyorsun?
508 Atmosferik değil mi ? Öyle bir yakışıklıyı kaldırabiliyor mu o motor ?passat veya superb biraz piyasası ağır ama 508 in benzinlisi de süper olur
1.6 puretech 180 beygir gt modeli 225 beygir turbo benzin508 Atmosferik değil mi ? Öyle bir yakışıklıyı kaldırabiliyor mu o motor ?
2.Elde N-Line tucson bulabilirsin belki. Eğer SUV Şart Değilse, Bayii Bulabilirse Hyundai i20N al, rahatına bak. Fakat üretimi durdu diye hatırlıyorum, parça tarafında sıkıntı çekilebilir.Hs suv olduguna gore suv onerisi istedim
c5 aircross çok iyidirHs suv olduguna gore suv onerisi istedim
Tasarım olarak pek hoşuma gitmedi.c5 aircross çok iyidir
Tasarım olarak pek hoşuma gitmedic5 aircross çok iyidir
Suv şart hocam 5 kişilik aileyiz geniş olmalı içi. Nakit olarak 1.300 falan var sıfır faizli kredi ile 1.5 falan olabilir en fazla, 408 ve austral bütçeyi aşıyor.2.Elde N-Line tucson bulabilirsin belki. Eğer SUV Şart Değilse, Bayii Bulabilirse Hyundai i20N al, rahatına bak. Fakat üretimi durdu diye hatırlıyorum, parça tarafında sıkıntı çekilebilir.
Peugeot 408 / Renault Austral ya da Bayii Ön Satışları Açıldıysa Renault Rafale. Fakat Bu Paralara çok daha güçlü araçlar bulunabilir.
Volkswagen T-roc. Tiguan. (1.5 TSI)Tasarım olarak pek hoşuma gitmedi.
Chery Bakabilirsiniz. Bayiiler büyük indirimler yapıyordu, hala yapıyordur. Yeni Modelleri geldi, Pro Max diye. Belki onlardan bulabilirsiniz. Omoda 5 bile olabilir sizin aileye.Tasarım olarak pek hoşuma gitmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tasarım olarak pek hoşuma gitmedi
Suv şart hocam 5 kişilik aileyiz geniş olmalı içi. Nakit olarak 1.300 falan var sıfır faizli kredi ile 1.5 falan olabilir en fazla, 408 ve austral bütçeyi aşıyor.
Heyecan aramaya gerek yok çin arabalarıylaChery Bakabilirsiniz. Bayiiler büyük indirimler yapıyordu, hala yapıyordur. Yeni Modelleri geldi, Pro Max diye. Belki onlardan bulabilirsiniz. Omoda 5 bile olabilir sizin aileye.
Peugeot bakabilirsiniz. 3008 Falan geliyorsa işinizi görür. 5008 En iyileri diye hatırlıyorum. Fakat o bütçeye uymayabilir.