ÖN LİSANS MEKATRONİK

mek203

80+
Reaksiyon skoru
0
2 yıllık Mekatronik bölümüne yerleştim bölüm imkanları nasıl hangi becerileri elde ederiz bölümü okuyan ya da okumuş olan varsa yardımcı olursa sevinirim

2 yıllık Mekatronik bölümüne yerleştim bölüm imkanları nasıl hangi becerileri elde ederiz bölümü okuyan ya da okumuş olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Örgün mü uzaktan mı?

örgün öğretim

Bölüm elektronik tabanlı bir bölüm. Meslek lisesinde gördüğün eğitimin kalitesine göre dersler sana kolay ya da zor gelecektir. Örneğin PLC dersi, PIC programlama, pnömatik, endüstriyel otomasyon, bilgisayar destekli çizim gibi dersler olacaktır.

puanım yeten yerleri yazdım birazda puanımdan düşük yerleri yazdım boşta kalmamak için buraya yerleşmişim
boşta kalmamak için bilmeden yazacağın son bölümlerden biri yani mekatronik çok geniş bir alan biraz araştırsaydın keşke.

boşta kalmamak için bilmeden yazacağın son bölümlerden biri yani mekatronik çok geniş bir alan biraz araştırsaydın keşke.
tabi yazmadan baktım biraz ama çok detay bulamadım youtube da falan okuyan ya da mezun birinin videosu yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bölüm elektronik tabanlı bir bölüm. Meslek lisesinde gördüğün eğitimin kalitesine göre dersler sana kolay ya da zor gelecektir. Örneğin PLC dersi, PIC programlama, pnömatik, endüstriyel otomasyon, bilgisayar destekli çizim gibi dersler olacaktır.
Anadolu Lisesi mezunuyum

tabi yazmadan baktım biraz ama çok detay bulamadım youtube da falan okuyan ya da mezun birinin videosu yok

Anadolu Lisesi mezunuyum

En başta Anadolu Lisesi mezununa Mekatronik bölümünü seçmesine izin veren sisteme selam olsun. İkinci olarak, konuda sorduğun "Hangi becerileri elde ederiz?" sorusunun cevabını vereyim. Meslek lisesi elektronik bölümü mezunu bir gencin becerilerini elde etmek için okuyacaksın.

En başta Anadolu Lisesi mezununa Mekatronik bölümünü seçmesine izin veren sisteme selam olsun. İkinci olarak, konuda sorduğun "Hangi becerileri elde ederiz?" sorusunun cevabını vereyim. Meslek lisesi elektronik bölümü mezunu bir gencin becerilerini elde etmek için okuyac
hmm

En başta Anadolu Lisesi mezununa Mekatronik bölümünü seçmesine izin veren sisteme selam olsun. İkinci olarak, konuda sorduğun "Hangi becerileri elde ederiz?" sorusunun cevabını vereyim. Meslek lisesi elektronik bölümü mezunu bir gencin becerilerini elde etmek için okuyacaksın.
o kadar bile elde edemeyebilir. multimetre kullanmayı çözer en fazla. hocalar lehim nasıl yapılır öğretmez kendi öğrenmeli. en önemli alet olan osiloskop konusunda ise biz derslerde sadece 10dk gördük cihazı. onda da hoca bir arkadaşa kare dalga osilatör devresi yaptırmış bu böyle şu şöyle dediler kapattılar.

hangi okula yerleştirildin?

Son düzenleme:
Gittiğin üniye göre değişir. Ben 2. bölüm olarak aynı anda okuyordum ve plc, madde testleri felan birçok şey gösterildi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,284
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri