2 yıllık Mekatronik bölümüne yerleştim bölüm imkanları nasıl hangi becerileri elde ederiz bölümü okuyan ya da okumuş olan varsa yardımcı olursa sevinirim
puanım yeten yerleri yazdım birazda puanımdan düşük yerleri yazdım boşta kalmamak için buraya yerleşmişimyazmadan sorman gerekmez miydi
örgün öğretim
boşta kalmamak için bilmeden yazacağın son bölümlerden biri yani mekatronik çok geniş bir alan biraz araştırsaydın keşke.puanım yeten yerleri yazdım birazda puanımdan düşük yerleri yazdım boşta kalmamak için buraya yerleşmişim
tabi yazmadan baktım biraz ama çok detay bulamadım youtube da falan okuyan ya da mezun birinin videosu yokboşta kalmamak için bilmeden yazacağın son bölümlerden biri yani mekatronik çok geniş bir alan biraz araştırsaydın keşke.
Anadolu Lisesi mezunuyumBölüm elektronik tabanlı bir bölüm. Meslek lisesinde gördüğün eğitimin kalitesine göre dersler sana kolay ya da zor gelecektir. Örneğin PLC dersi, PIC programlama, pnömatik, endüstriyel otomasyon, bilgisayar destekli çizim gibi dersler olacaktır.
tabi yazmadan baktım biraz ama çok detay bulamadım youtube da falan okuyan ya da mezun birinin videosu yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anadolu Lisesi mezunuyum
tabi yazmadan baktım biraz ama çok detay bulamadım youtube da falan okuyan ya da mezun birinin videosu yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anadolu Lisesi mezunuyum
hmmEn başta Anadolu Lisesi mezununa Mekatronik bölümünü seçmesine izin veren sisteme selam olsun. İkinci olarak, konuda sorduğun "Hangi becerileri elde ederiz?" sorusunun cevabını vereyim. Meslek lisesi elektronik bölümü mezunu bir gencin becerilerini elde etmek için okuyac
o kadar bile elde edemeyebilir. multimetre kullanmayı çözer en fazla. hocalar lehim nasıl yapılır öğretmez kendi öğrenmeli. en önemli alet olan osiloskop konusunda ise biz derslerde sadece 10dk gördük cihazı. onda da hoca bir arkadaşa kare dalga osilatör devresi yaptırmış bu böyle şu şöyle dediler kapattılar.En başta Anadolu Lisesi mezununa Mekatronik bölümünü seçmesine izin veren sisteme selam olsun. İkinci olarak, konuda sorduğun "Hangi becerileri elde ederiz?" sorusunun cevabını vereyim. Meslek lisesi elektronik bölümü mezunu bir gencin becerilerini elde etmek için okuyacaksın.
hangi okula yerleştirildin?