Güvenilir ps5 nerden alınır

Reaksiyon skoru
43
Palystation 5 almayı düşünüyorum alim digital sürümünü almayı düşünüyorum CD li olan da olabilir ama aylık ya da yıllık şekilde abonelik alıp oynamak istiyorum CD li alırsam ne avantajım olur
Taksitli almak istiyorum güvenilir bir satıcı ve site eğer olursa çift kol iyi olur eğer olmaz ise haricen kol linki de atabilirsiniz

Palystation 5 almayı düşünüyorum alim digital sürümünü almayı düşünüyorum CD li olan da olabilir ama aylık ya da yıllık şekilde abonelik alıp oynamak istiyorum CD li alırsam ne avantajım olur
Taksitli almak istiyorum güvenilir bir satıcı ve site eğer olursa çift kol iyi olur eğer olmaz ise haricen kol linki de atabilirsiniz
Yaşadıgınız yer neresi

PS4 den kalma CD lerin yoksa, bana göre dijital daha avantajlı. Aradaki fark ile de 2. Kolu alırsın.

En uygun hepsiburada üzerinden vade farksız taksit ile alabilirsin
Az önce baktım hepsi İstanbul’da ve dükkan fotoğrafları var o şekilde çok var fiyat aralığı nedir 19500 e veren de var 22000e verende var alim digitsl sürüm. Ü tercih etmeliyim

Az önce baktım hepsi İstanbul’da ve dükkan fotoğrafları var o şekilde çok var fiyat aralığı nedir 19500 e veren de var 22000e verende var alim digitsl sürüm. Ü tercih etmeliyim
Digital almak daha avantajlı cd devri bitti artık üstüne sony nin abonelik servisine güzel oyunlar geliyor cd li almak yerine digital alıp arada bulunan farka 1 yıl daha fazla psn plus exstra almak çok daha mantıklı çünkü psn olmadan oyun oynama şansın yok

Digital almak daha avantajlı cd devri bitti artık üstüne sony nin abonelik servisine güzel oyunlar geliyor cd li almak yerine digital alıp arada bulunan farka 1 yıl daha fazla psn plus exstra almak çok daha mantıklı çünkü psn olmadan oyun oynama şansın

Son düzenleme:
Sahibinden de taksit yapmıyorlar diye biliyorum dükkanı olan bir satıcı taksite%20 koyuyor normal satıcı ise zaten taksit yapmaz aslında ben 20k yı 10-10 öderim
Yahu ne sahibindeni güzel kardeşim hepsiburada üzerinden alıcaksın vade fakrsız taksit yapıyor 19.800 dü digital onu alıcaksın vade farksız taksidini yapacaksın sonra 4680 tl ye 2 tl psn plus extra alıcaksın sonra 1 yıl 1500 tl ye ea play alacaksın tamam orada bulunan oyunları zaten eritene kadar taksit bitmiş olur zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,220
Üyeler
191,494
Son üye
Neroi
Geri