GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,334
Mx-6 veya termal grizzly kullanabilirsin
arkadaşım ben tek işlemciye yazdım dedim anlamıyormusun ekran kartına alsın istediğini bütçe fark etmez demiş ayrı ayrı alsınarkadas inatla sizi dinlemiyor hocam bosverın
size demedim konuyu acan arkadasa dedim eren hocamı dinlemiyorarkadaşım ben tek işlemciye yazdım dedim anlamıyormusun ekran kartına alsın istediğini bütçe fark etmez demiş ayrı ayrı alsın
4 gram hem işlemci hem ekran kartı için yeter neden ayrı ayrı alsın? bütçesi var diye gereksiz masrafa gerek yok.arkadaşım ben tek işlemciye yazdım dedim anlamıyormusun ekran kartına alsın istediğini bütçe fark etmez demiş ayrı ayrı alsın
pordon hocam kusura bakmayın bana dediniz sandımsize demedim konuyu acan arkadasa dedim eren hocamı dinlemiyor
hocam heralde anlamıyorsunuz beni ben herkesin görüşünü alıp doğru bir seçim yapmak istiyorum sadece 1kişiden yola çıkmak yanlış benim içimsize demedim konuyu acan arkadasa dedim eren hocamı dinlemiyor
istediğini yapsın4 gram hem işlemci hem ekran kartı için yeter neden ayrı ayrı alsın? bütçesi var diye gereksiz masrafa gerek yok.
cogu arkadasda bunu onercektır ıkısı ıcınde arkadas bu konu hakkında bılgılı onu dınlemenız tavsıye ettımhocam heralde anlamıyorsunuz beni ben herkesin görüşünü alıp doğru bir seçim yapmak istiyorum sadece 1kişiden yola çıkmak yanlış benim içim
Hocam bunu alsam kendim videoları izleyerek sürülür mühem işlemci hem ekran kartı için uygun 4 gram pump out yapmaz.
COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERGEL PRO THERMAL MACUN R3 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
sürülür ama dikkatli olmak gerekHocam bunu alsam kendim videoları izleyerek sürülür mü
videoladan yardım alarak sürebilirsiniz ya da konu açarsanız yardımcı olurlar.Hocam bunu alsam kendim videoları izleyerek sürülür mü
Hocam bir sorum olcak 2070 ti alsak anakart değiştirsek i3 10100F dar boğaz yapar mıvideoladan yardım alarak sürebilirsiniz ya da konu açarsanız yardımcı olurlar.
darboğaz yapar sanırım.Hocam bir sorum olcak 2070 ti alsak anakart değiştirsek i3 10100F dar boğaz yapar mı