Citrulline malate kullanımı

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
Merhabalar citrulline malate sipariş verdim hiq dan almadan önce biraz güray aydından araştırdım pre ile kullanacağım smash pro var daha iyi etki almak adına bazıları pre yeterli diyor ama bence daha iyi olabilir idman öncesi prenin yanında kaç ölçek almalıyım bunu aydınlatırsanız sevinirim

Merhabalar citrulline malate sipariş verdim hiq dan almadan önce biraz güray aydından araştırdım pre ile kullanacağım smash pro var daha iyi etki almak adına bazıları pre yeterli diyor ama bence daha iyi olabilir idman öncesi prenin yanında kaç ölçek almalıyım bunu aydınlatırsanız sevinirim
Hocam 4-5 gr daha ekliyebilirsiniz.

ölçeğ kaç gr. ben kendi premi kendim yapıyorum enayi gibi alman hammaddesine para veremem zaten kimyasal yapı olarak ikisi de C10H19N3O. Benim kendi premde 7500mg kullanıyorum. Senin spor düzeyine bağlı, belki 2500 bile sana çok gelir.

ölçeğ kaç gr. ben kendi premi kendim yapıyorum enayi gibi alman hammaddesine para veremem zaten kimyasal yapı olarak ikisi de C10H19N3O. Benim kendi premde 7500mg kullanıyorum. Senin spor düzeyine bağlı, belki 2500 bile sana çok gelir.
Ben smash pro prenin içine karıstıracagım içeriği şu şekilde

Ekler

• IMG_0413.jpeg
    IMG_0413.jpeg
    277.1 KB · Hit: 63

Bende kendim 7gr citruline malat, 2gr beta alenin ve 200mg kafein, 5gr kreatin karıştırıp içiyorum tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben smash pro prenin içine karıstıracagım içeriği şu şekilde
5gr atmak için 5 ölçek yeterli.

Bende kendim 7gr citruline malat, 2gr beta alenin ve 200mg kafein, 5gr kreatin karıştırıp içiyorum tavsiye ederim.

300 ölçekmi oluyor 300 porsiyon dediği smash pronun içinde olmadığı için ekstra citrulline manat takviyesi alıyorum

300 ölçekmi oluyor 300 porsiyon dediği smash pronun içinde olmadığı için ekstra citrulline manat takviyesi alıyorum
Evet sağlık bakanlığı 1gr önerdiği için 1gr dan fazla yazamıyorlar. Günlük 5-6 gr sitrülin iyidir spor yapan biri için.

Smash pronun içinde 4gr beta alanin 1gr l sitrulin 4gr arjinin 210mg kafein varmış içine birde 5gr citrulline malate ekleyeceğim iyi bir kombine olmuşmu

Smash pronun içinde 4gr beta alanin 1gr l sitrulin 4gr arjinin 210mg kafein varmış içine birde 5gr citrulline malate ekleyeceğim iyi bir kombine olmuşmu
Evet yeterli olur. Ama ayrı ayrı alıp kendiniz de yapabilirsiniz ucuza gelir.

Sitrülin Malat: 7500-8000 mg
Gliserol:3000 mg
Beta Alanin:2000 mg
Taurin: 5000 mg
Arjinin AKG 1500-2000mg
L-Tirozin: 3000mg
Kafein:500 mg
DMAE:50 mg
Turunç ekstresi:300 mg
Tuz:200 mg

Benim pre-workoutum bu şekilde, bazı markalar (HAYQU :DDD) gibi utanmadan 800mg turin koyuyorlar, dayıyorlar beta-alanin(aralarındaki en ucuzu), kaşıntı gelince millet çok iyi sanıyor :D:D

Son düzenleme:
Evet yeterli olur. Ama ayrı ayrı alıp kendiniz de yapabilirsiniz ucuza gelir.
dozajını bilmediğimden direk smash pro aldım peki meraktan soruyorum citrulline malat neden prelerin içine katmıyolar önreğin smash proda yok l sitrulin diye bir şey var

Sitrülin Malat: 7500-8000 mg
Gliserol:3000 mg
Beta Alanin:2000 mg
Taurin: 5000 mg
Arjinin AKG 1500-2000mg
L-Tirozin: 3000mg
Kafein:5000 mg
DMAE:50 mg
Turunç ekstresi:300 mg
Tuz:200 mg

Benim pre-work outum bu şekilde, bazı markalar (HAYQU :DDD) gibi utanmadan 800mg turin koyuyorlar, dayıyorlar beta-alanin(aralarındaki en ucuzu), kaşıntı gelince millet çok iyi sanıyor :D:D
Haklısınız el ile yapmak hem kar artırcam diye verimden kısan hazır preleri almaktan kat kat iyidir oladar bilgili olmadığım için ben smash aldım direkt

dozajını bilmediğimden direk smash pro aldım peki meraktan soruyorum citrulline malat neden prelerin içine katmıyolar önreğin smash proda yok l sitrulin diye bir şey var
ikiside aynı şey aslında citruline malatın içinde ekstra olarak malat var sadece

Geri