Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 143
Rampage snug k14 veya gamepower eva 5 alacağım sizce hangisi %60 ve 65 istemiyorum sizin önerileriniz varsa beklerim
Şu çok iyiRampage snug k14 veya gamepower eva 5 alacağım sizce hangisi %60 ve 65 istemiyorum sizin önerileriniz varsa beklerim
Bu klavye neye göre iyi acaba? Adam 60% istemiyorum demiş bu arada.
Bahsettiğiniz klavyeler kalite olarak pek iyi değiller onun yerine al-satcılardan Z94 almanızı öneririm.Rampage snug k14 veya gamepower eva 5 alacağım sizce hangisi %60 ve 65 istemiyorum sizin önerileriniz varsa beklerim
Hocam pekii snug k14 veya gamepower eva 5 alıcak olsanız hangisini tercih ederdinizBu klavye neye göre iyi acaba? Adam 60% istemiyorum demiş bu arada.
Bahsettiğiniz klavyeler kalite olarak pek iyi değiller onun yerine al-satcılardan Z94 almanızı öneririm.
bunda yay sesi var
butce cıkarsa eva 7 bakabılırsınHocam pekii snug k14 veya gamepower eva 5 alıcak olsanız hangisini tercih ederdiniz
hiçbiriHocam pekii snug k14 veya gamepower eva 5 alıcak olsanız hangisini tercih ederdiniz
Yani ikisinden birini alcam sanırıım hangisini alayımhiçbiri
İkisi de birbirinden beter. Rampage veya Gamepower markasından uzak durmanız gerekiyor Technopata yazarsanız size daha yardımcı olurlar.Yani ikisinden birini alcam sanırıım hangisini alayım
nıye technopatİkisi de birbirinden beter. Rampage veya Gamepower markasından uzak durmanız gerekiyor Technopata yazarsanız size daha yardımcı olurlar.